Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Ντέμη Γεωργίου: Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ η πρώην παίκτρια του Masterchef σε ηλικία 39 ετών

 Πέθανε ΞΑΦΝΙΚΑ η πρώην παίκτρια του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου σε ηλικία 39 ετών.

Η Ντέμη Γεωργίου έδινε τις τελευταίες ώρες μάχη για τη ζωή της έπειτα από οξεία βακτηριακή μόλυνση, που υπέστη στο νησί της Πάρου. Η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε από την Πάρο στην Αθήνα και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι αναρτήσεις για τον θάνατο της Ντέμη Γεωργίου

Φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν την 39χρονη, που έφυγε τόσο γρήγορα. Οι αναρτήσεις στα social media για τον θάνατο της Ντέμη Γεωργίου «ραγίζουν» καρδιές.

«Αντίο», έγραψε ο κολλητός της φίλος, Θανάσης Καραχάλιος, ο οποίος νωρίτερα ξέσπασε σε κλάματα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Tik Tok κάνοντας έκκληση στον κόσμο να προσευχηθεί για να κρατηθεί η φίλη του στη ζωή. Τελικά, η αγαπημένη του Ντέμη δεν κατάφερε με τον ίδιο να συγκλονίζεται.

Ντέμη Γεωργίου Πέθανε

«Είμαι σίγουρος, ότι θα μας κοιτάς από εκεί ψηλά και θα μας βρίζεις, αλλά τώρα θα γίνει το μεγαλύτερο party για πάρτη σου. Γιατί πάντα μας έλεγε, ότι η ζωή είναι ένα πάρτι.
Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι με αυτό το χαμόγελο, την τρέλα και την αυθεντικότητά σου. Καλό ταξίδι μωρό μου», έγραψε σε άλλη ανάρτηση ο Θανάσης Καραχάλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις