Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Mια μέρα η μητέρα μου με έδιωξε από το σπίτι, μου είχε μαζέψει όλα τα πράγματα


 Στη διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube, ήταν καλεσμένη η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Το γνωστό μοντέλο, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την σχέση της με την μητέρα της και αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην εφηβεία της.

Μεταξύ άλλων, η Βάλια Χατζηθεοδώρου είπε: «Εγώ δεν άκουγα καθόλου τη μητέρα μου στην εφηβεία. Με τη μητέρα μου μιλούσαμε πάντα πάρα πολύ, υπήρξε όμως μια φάση στην εφηβεία που την πέρασα έντονα!».

Στη συνέχεια, το μοντέλο ανέφερε: «Κάθε μέρα της έλεγα ότι θα φύγω από το σπίτι και μια μέρα η μητέρα μου με έδιωξε! Πήγα στο σπίτι και μου είχε μαζέψει όλα τα πράγματα σε μια τσάντα και τα είχε αφήσει απ’ έξω. Άρχισα να κλαίω πάρα πολύ! Προφανώς γύρισα και δεν είπα ξανά ότι θα φύγω».

«Η μητέρα μου μια κουβέντα θα έλεγε! Ήταν κουλ, τα συζητούσαμε όλα, αλλά ήξερα ότι όταν έλεγε κάτι θα το τηρούσε. Δεν θα με έδιωχνε από το σπίτι, αλλά ήξερα ότι είχε βάλει το όριό της», σημείωσε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.