Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Απαγόρευσε στα πεθερικά της να ξαναδούν τη νεογέννητη κόρη της – «Mπήκαν στην αίθουσα τοκετών, έβγαζαν φωτογραφίες και τις ανέβαζαν στα social media»


 Οι σχέσεις με τα πεθερικά είναι πρόκληση για πολλούς ανθρώπους. Όταν μάλιστα υπάρχουν και παιδιά, η διαχείριση των περίπλοκων σχέσεων με τους γονείς του συντρόφου, μπορεί να γίνει ακόμη δυσχερέστερη, με τους παππούδες να νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με τα εγγόνια τους.

Πρόσφατα, μία γυναίκα αποφάσισε να απαγορεύσει στα πεθερικά της να ξαναδούν τη νεογέννητη κόρη της, μετά από την επεισοδιακή τους αντίδραση την ημέρα της γέννησής της.

“Εισέβαλαν την ώρα που γεννούσα. Από το στρες, αναγκάστηκαν να μου κάνουν καισαρική”

Την ώρα που η γυναίκα γεννούσε, εισέβαλαν στην αίθουσα τοκετών, παρά την άρνησή της.

Η γυναίκα είναι 29 ετών και ο άνδρας της 32.

Η πρόσφατη γέννηση της κόρης τους, Lily, τους έκανε τρισευτυχισμένους.

Μία ευτυχία που διατάραξαν οι γονείς του άνδρα της:

«Η πεθερά μου, Karen, και ο πεθερός μου, Bob, ήταν ανέκαθεν εγωκεντρικοί και αδιάκριτοι, όμως εγώ και ο άνδρας μου προσπαθούμε να διατηρούμε την ηρεμία», είπε χαρακτηριστικά.

«Σ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, η Karen δεν σταμάτησε να κριτικάρει ό,τι κι αν έκανα, απ’ τη δίαιτά μου μέχρι τον τρόπο που θα γεννούσα».

Πριν από τη γέννηση της κόρης της, η Karen της είχε πει ότι θα ήθελε να είναι στην αίθουσα τοκετών, και η γυναίκα της είπε ξεκάθαρα «όχι».

Η άρνησή της προκάλεσε τον θυμό της Karen, η οποία ξέσπασε, λέγοντας ότι έχει κάθε δικαίωμα να είναι στη γέννα, ως γιαγιά της Lily.

Ο τοκετός της Lily εξελίχθηκε πολύ ομαλά. Όμως, τη στιγμή που γεννιόταν το παιδί, η Karen και ο Bob άνοιξαν τις πόρτες της αίθουσας.

Όπως ανακάλυψαν αργότερα, κατάφεραν να μπουν, αφού είχαν πει ψέματα στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Η παρουσία τους εκεί έκανε τη γυναίκα να νιώθει πολύ άβολα, προκαλώντας φασαρία και τραβώντας βίντεο.

«Το άγχος που μου προκάλεσαν δυσχέρανε πολύ τον τοκετό, με αποτέλεσμα να γεννήσω τελικά με καισαρική», εξηγεί η γυναίκα.

“Ανέβασαν τις φωτογραφίες απ’ τη γέννα στα social media”

«Μετά τη γέννηση της Lily, η Karen και ο Bob δεν ζήτησαν καν συγγνώμη. Αντίθετα, είχαν το θράσος να ανεβάσουν φωτογραφίες της γέννησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες τραβούσαν εν μέσω του χάους του δημιούργησαν, χωρίς καν να ζητήσουν την άδεια του ζευγαριού», προσθέτει η γυναίκα.

«Ανακοίνωσαν το όνομα του παιδιού και άλλες πληροφορίες πριν καλά-καλά προφτάσουμε να το κάνουμε εμείς».

Το περιστατικό εξόργισε πολύ τη γυναίκα, η οποία, όπως και ο άνδρας της, πληγώθηκε πολύ απ’ τη ασέβεια των γονιών του, στη γέννηση του  πρώτου τους παιδιού.

Το γεγονός ότι δεν ζήτησαν συγγνώμη, ότι δεν κατάλαβαν και τι είχαν κάνει λάθος,  έκανε τα πράγματα χειρότερα.

“Με κακολογούν σ’ όλη την οικογένεια”

Για τον λόγο αυτό, όταν η κόρη τους, η Lily, ήρθε στο σπίτι, η γυναίκα αποφάσισε να μην τους επιτρέψει να τη δουν,  μέχρι να ζητήσουν ειλικρινά συγγνώμη.

Σύντομα, τα πεθερικά ζήτησαν να πάνε απ’ το σπίτι να δουν τη Lily, πράγμα που η γυναίκα αρνήθηκε, εξηγώντας τους τον λόγο.

Άρχισαν αμέσως να την κατηγορούν ότι είναι σκληρή.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο άνδρας της είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αφού έχει πάρει το μέρος της, και δεν θέλει να υπάρχει αυτή η ένταση ανάμεσα στους γονείς του και τη γυναίκα του.

«Άρχισαν να με κακολογούν σ’ όλη την οικογένεια, να με περιγράφουν ως την κακιά της υπόθεσης, η οποία δεν τους αφήνει να δουν το εγγόνι τους», εξηγεί η γυναίκα.

«Με παίρνουν τηλέφωνα συγγενείς απ’ την πλευρά του άνδρα μου, για να μου πουν ότι είμαι σκληρή και άκαρδη.

Μου λένε ότι, για το καλό της οικογένειας, πρέπει να το ξεχάσω, όμως δεν μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις