Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Λατινοπούλου για Τραμπ: «Παρουσίαση κάθε πολιτικού που αντιτίθεται στην left-liberal ατζέντα ως “ακροδεξιού”»

 


Διαβάστε τι ανήρτησε στο facebook η ευρωβουλευτής

Η ανάρτηση:

«H συστηματική δαιμονοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ από το φιλελέφτ καθεστώς και τα ΜΜΕ που το στηρίζουν, η συνεχής λασπολογία, οι δικαστικές διώξεις με αστείες κατηγορίες, αργά ή γρήγορα θα όπλιζαν το χέρι κάποιου φανατικού και θα οδηγούσαν σε τέτοια τραγικά γεγονότα όπως η απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλτ Τραμπ.

Οι ίδιες τακτικές στην Ευρώπη, η παρουσίαση κάθε πολιτικού που αντιτίθεται στην left-liberal ατζέντα ως “ακροδεξιού”, “φασίστα” και “εχθρού της δημοκρατίας” οδήγησαν στην απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο και πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε και συνέχεια.

Το σύστημα έχει μπει σε έναν αγώνα επιβίωσης και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να βγει αλώβητο.

( Η φωτογραφία αυτή του Ντόναλντ Τραμπ είναι σίγουρο πως θα γίνει μια από τις πιο εμβληματικές στη σύγχρονη αμερικάνικη ιστορία. Συγκρίνετε το θάρρος αυτού του ανθρώπου που μόλις γλίτωσε από τον θάνατο αλλά παρ’ όλα αυτά έχει τη δύναμη να σταθεί όρθιος και, αιμόφυρτος, να σηκώσει την γροθιά του για να ενθαρρύνει το πλήθος με το αξιολύπητο θέαμα ενός άρρωστου γέρου που μπερδεύει τα λόγια του και δεν θυμάται ούτε το όνομά του και μαντέψτε ποιον θα προτιμήσουν οι Αμερικάνοι στις εκλογές του Νοεμβρίου… )».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις