Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

KPHTH: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής Bίας – Ξυλοκόπησε την σύντροφό του και το παρουσίασε ως… τροχαίο

 


Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοικογενειακής βίας, τα οποία καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει η Αστυνομία στην Κρήτη. Αυτή τη φορά θύμα είναι μια 26χρονη η οποία ενώ χτυπήθηκε από τον σύντροφό της, δήλωσε πως έπεσε θύμα τροχαίου.

Όλα έγιναν χθες Σάββατο 6 Ιουλίου, όταν λίγο μετά τις 9 το πρωί, το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για να παραλάβει μια 26χρονη η οποία ήταν τραυματισμένη.

Στους διασώστες που έφτασαν στο σημείο για να την παραλάβουν, τόσο η ίδια όσο και ο 20χρονος σύντροφός της ανέφεραν σύμφωνα με την ιστοσελίδα, zarpanews.gr πως τα τραύματα τα οποία έφερε η 26χρονη προήλθαν από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Η 26χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου επαναλαμβάνοντας ξανά την εκδοχή του τροχαίου ατυχήματος, κάτι που όμως δεν φαίνεται να έπεισε τους γιατρούς που την εξέτασαν, οι οποίοι διαπίστωσαν πως τα τραύματά της προέρχονται από ξυλοδαρμό και δεν είναι αποτέλεσμα τροχαίου, όπως η ίδια ισχυριζόταν.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία έφτασε στο Νοσοκομείο, με τον 20χρονο να παραδέχεται πως ήταν εκείνος που προκάλεσε τα τραύματα στηn σύντροφό του, αφού την ξυλοκόπησε και συνελήφθη, ενώ για την 26χρονη παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.