Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Στην Αβάνα ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά από πρόσκληση του KK Κούβας

 


Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος, βρίσκεται από σήμερα στην Αβάνα, μετά από πρόσκληση του ΚΚ Κούβας.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελείται ακόμα από τους Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή, Λευτέρη Νικολάου – Αλαβάνο, ευρωβουλευτή, Άρη Ευαγγελίδη, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ και Γιώργο Ελταχήρ, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη». Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν στελέχη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚ Κούβας.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ σήμερα, πρώτη μέρα της επίσκεψης, θα επισκεφθεί, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το κέντρο γενετικής μηχανικής και βιοτεχνολογίας (CGIB) και το κέντρο της Biocubafarma (επιστημονικό κέντρο ανάπτυξης εμβολίων, φαρμάκων, έρευνας και ανάπτυξης εφαρμογών για την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή).

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με την αντιπρόεδρο της Εθνικής Συνέλευσης της Λαϊκής Εξουσίας Άννα Μαρία Μαρί Ματσάδο.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα βρίσκεται στην Κούβα έως τις 15 Ιουλίου και θα έχει σειρά σημαντικών διμερών συναντήσεων και επαφών με την ηγεσία του ΚΚ Κούβας, το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, την Ένωση Νέων Κομμουνιστών, τη Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων και άλλους φορείς του λαϊκού κινήματος, καθώς και πρόγραμμα επισκέψεων σε μουσεία και ορόσημα της Κουβανικής Επανάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις