Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

«Μια μικρή ομάδα μας φέρνει πιο Kοντά στον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα»! Ο πλανήτης σε κομβικό σημείο, vid - Τι είχε ειπωθεί πριν ξεκινήσει η παράδοση F-16 στους Ουκρανούς

 


Οι ΗΠΑ, το Βέλγιο, η Δανία, η Νορβηγία και η Ολλανδία έχουν δεσμευτεί να παράσχουν στον ουκρανικό στρατό πάνω από 60 μαχητικά αεροσκάφη F-16 μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και η παράδοση όπως διαβάσατε νωρίτερα ήδη ξεκίνησε, κλιμακώνοντας τον σύγκρουση με την Ρωσία

Πολλά μέλη του στρατιωτικού μπλοκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έχουν επίσης δεσμευτεί να παρέχουν εκπαίδευση σε Ουκρανούς πιλότους.

Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις εντός ΗΠΑ, καθώς εκτιμάται πως μόνο η εκλογή Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο αναφορικά με τις σχέσεις απέναντι στην Μόσχα!

Σχετικά πρόσφατα, o πασίγνωστος Καθηγητής και οικονομολόγος, Jeffrey D. Sachs, σε μια συνομιλία με τον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Andrew Napolitano, έκανε λόγο πως μια μικρή ομάδα οδηγεί τον πλανήτη στον Αρμαγεδδώνα!

«(…) (Επιτρέπεται) σε μια μικρή ομάδα -όχι  πολύ έξυπνων ανθρώπων, να μας φέρουν πιο κοντά στον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

Η μοίρα μας είναι στα χέρια ενός μικρού αριθμού ανθρώπων, οι οποίοι λειτουργούν μυστικά και λένε ψέματα στον αμερικανικό λαό.

Αυτό στην  πραγματικότητα είναι η ουσία του πράγματος»!

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις