Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Βίντεο που σοκάρει: Γυναίκα πυροβολεί μωρό στο Kαρότσι του – Δείτε τι Kάνουν οι γονείς - Ένα σοκαριστικό βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει μια γυναίκα να πυροβολεί ένα μωρό 7 μηνών στο καρότσι του, ενώ το πιο φρικιαστικό είναι ότι....

 


Ένα σοκαριστικό βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει μια γυναίκα να πυροβολεί ένα μωρό 7 μηνών στο καρότσι του, ενώ το πιο φρικιαστικό είναι ότι οι γονείς παράτησαν το χτυπημένο μωρό στο δρόμο και έφυγαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Holmesburg της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, την Πέμπτη. Μια ένοπλη φαίνεται να πλησιάζει και να πυροβολεί κατά των γονέων ενός μωρού που βρισκόταν μέσα στο καρότσι. Ο πατέρας έφυγε από το σημείο ενώ η μητέρα έκατσε αρχικά με το αγοράκι που ήταν στο καρότσι. Η ένοπλη γυναίκα φαίνεται πως πυροβόλησε προς το μέρος της, με την σφαίρα να πετυχαίνει το μωρό.

Το μωρό δέχτηκε τον πυροβολισμό στον μηρό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Nazareth από έναν γείτονα, καθώς οι γονείς το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Jefferson Torresdale και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Η αστυνομία βρήκε δύο κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος και θεωρεί πως οι πυροβολισμοί έγιναν από ημιαυτόματο όπλο. Η μητέρα και ο πατέρας του μωρού δεν χτυπήθηκαν.

Βρέθηκαν κάποια τετράγωνα μακριά οι γονείς
Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, οι γονείς του μωρού δεν ήταν εκεί, δήλωσαν οι αξιωματούχοι, ενώ χρειάστηκαν περίπου μία ώρα για να εντοπίσουν το ζευγάρι λίγα τετράγωνα μακριά από το σημείο των πυροβολισμών.

Ο άνθρωπος που έσωσε το μωρό περιέγραψε στο NBC Philadelphia:

«Έμαθα ότι το μωρό ήταν 7 μηνών και οι δύο γονείς είπαν ότι έχουν εντάλματα σύλληψης. Βγήκα από το αυτοκίνητο και πήρα το μωρό. Ένιωσα ότι έπρεπε να προστατέψω το παιδί. Ήταν συγκλονιστικό και τρομακτικό. Αυτη η γυναίκα ήρθε και χωρίς ενοχές απλά πυροβόλησε και έφυγε σαν να μην τρέχει τίποτα», είπε.

Η ένοπλη αναζητείται ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις