Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Tροπολογία που Kατατέθηκε νύχτα στα μουλοχτα!ΕΚΤΑΚΤΟ! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχορηγεί 8,5 εκατομμύρια σε ολιγάρχη


 Την ώρα που η κυβέρνηση εξαγγέλλει ότι θα επιβάλει εισφορές σε παρόχους ενέργειας, την ίδια στιγμή επιχορηγεί, με ζεστό χρήμα από τον κρατικό προϋπολογισμό, ήτοι με 8,5 εκατομμύρια ευρώ, ολογάρχη και συγκεκριμένα την εταιρία 5ΚΥ ΕΧΡRΕ55 Α.Ε.

Το ποσό αυτό είναι αφορολόγητο, ανεκχώρητο και ακατάσχετο στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης και δεν υπόκειται σε οποιοδήποτε κράτηση, τέλος εισφορά,
Ειδικότερα, με την με αρ. 202/8 Τροπολογία που κατατέθηκε νύχτα, η κυβέρνηση ενισχύει την ανωτέρω αεροπορική εταιρεία για τη μείωση των εσόδων της εξ αιτίας του κορωνοϊού COVID-19, κατά το χρονικό διάστημα από 23η Μαρτίου 2020 έως 31η Οκτωβρίου 2020.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος έκανε αναφορά για μια κυβέρνησή των καρτέλ και των ολιγαρχών με χωρίς κανένα σεβασμό προς τον Έλληνα πολίτη.

Με 4 στους 10 Έλληνες να είναι πλέον κάτω από το όριο της φτώχειας και να παλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί την ίδια ώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη να δίνει ζεστό χρήμα στους κολιτούς του πρωθυπουργού και στους ληστές των ελληνικών νοικοκυριών.

Όταν ο πολιτικός τρέμει τον ολιγάρχη, δεν αξίζει να εκπροσωπεί τον περήφανο ελληνικό λαό!

Να προσθέσουμε τέλος οτι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον νόμο του Σύριζα εφαρμόζει και κλέβει τους Έλληνες αποδεικνύοντας οτι ΝΔ-Σύριζα είναι η ίδια όψη του νομίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις