Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: H τεχνολογία αποκαλύπτει πώς τη «γλίτωσε» – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (Video)


 Ένα βίντεο από τη στιγμή της απόπειρας δολοφονίας κατά του Ντόλαλντ Τραμπ κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνοντας πως αν ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε στρίψει το κεφάλι του τελευταία στιγμή δεξιά, μάλλον δεν θα είχε γλιτώσει τα χειρότερα.

Στο εν λόγω βίντεο καταγράφεται με τρισδιάστατη απεικόνιση και με λεπτομέρεια ότι αν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε συνεχίσει να κοιτά προς το συγκεντρωμένο πλήθος, η σφαίρα δεν θα είχε τραυματίσει το αυτί του, αλλά θα είχε καρφωθεί στο κεφάλι του προκαλώντας τον πολύ σοβαρότερο τραυματισμό του, αν όχι τον θάνατό του.


«Το πιο απίστευτο πράγμα ήταν ότι έτυχε όχι μόνο να στρίψω, αλλά να στρίψω ακριβώς τη σωστή στιγμή και στο σωστό βαθμό» δήλωσε και ο ίδιος ο Τραμπ στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας του.

«Ο γιατρός που με εξέτασε στο νοσοκομείο είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο και το αποκάλεσε θαύμα» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ο λόγος που έστριψε το κεφάλι του ήταν για να διαβάσει διαβάσει ένα διάγραμμα που αφορούσε στα στοιχεία για την παράνομη μετανάστευση.

Όπως εξήγησε με τη σειρά του και ο σύμβουλος του υποψήφιου προέδρου, Νταν Σκαβίνο Τζούνιορ, αυτό που γλίτωσε τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν ήταν η κίνηση που έκανε με το κεφάλι του για να χρησιμοποιήσει το τζάμποτρον, μια πολύ μεγάλη οθόνη προβολής βίντεο που χρησιμοποιείται σε μεγάλους χώρους με κοινό όπως π.χ. κάποιο γήπεδο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις