Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

H N.T.Π. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!!! Παπαστεργίου: Μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού ο Προσωπικός Αριθμός


 Για τις εξελίξεις γύρω από τον πολυαναμενόμενο Προσωπικό Αριθμό μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Αναφορικά με τις καθυστερήσεις και τις συνεχείς παρατάσεις που παίρνει η έκδοσή του, σύμφωνα με το ertnews, ο αρμόδιος Υπουργός δήλωσε:

«Ο Προσωπικός Αριθμός από την πλευρά μας είνα έτοιμος, από την ώρα που θα “πατήσουμε το κουμπί” , στην ουσία από την ώρα που το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος που έχει διαμορφωθεί, θα σταλεί για δημοσίευση σε μερικές μέρες, θα είναι πλέον Προεδρικό Διάταγμα.

Σημασία έχει όχι απλά να τον βγάλουμε αλλά να μπορέσει ο Προσωπικός Αριθμός να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητα του πολίτη και να απλοποιήσει διαδικασίες».

Ο ίδιος εξήρε τη… χρησιμότητα του Π.Α., τονίζοντας πως «με τη συνδρομή του θα έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε χιλιάδες λάθη που υπάρχουν στο Ελληνικό Δημόσιο».

Εν συνεχεία, δίνοντας ένα άτυπο χρονοδιάγραμμα, ο κ. Παπαστεργίου εκτίμησε πως «μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού θα έχουμε τον Προσωπικό Αριθμό».

Θυμίζουμε πως ο Π.Α. θα έχει συνολικά 12 αλφαριθμητικά ψηφία, 2 εκ των οποίων θα μπαίνουν μετά από σχετική επιλογή των πολιτών.

Με πληροφορίες από ertnews – eurokinissi photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.