Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Για camping με βανάκι σε ερημική παραλία – Μαζί και ο Πάρης


 Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα Σαββατοκύριακο πέρασαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί φυσικά με τον γιο τους, Πάρη.

Η ευτυχισμένη οικογένεια πήρε την απόφαση να μην επισκεφτεί κάποιο κοσμικό νησί, αλλά να κάνει camping. Είναι γνωστό άλλωστε, πως αυτή είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες του μοντέλου – παρουσιαστή.

Μπορεί η Influencer να μην προτιμάει να πηγαίνει για camping με την παρέα της, έχει μάθει ωστόσο να συμβιβάζεται και να μην χαλάει χατίρι στον αγαπημένο της.

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει το ζευγάρι από το Σάββατο 27 Ιουλίου στα social media μοιράζεται στιγμές του από παραλία της Πελοποννήσου, όπου βρίσκεται.

Να πούμε στο σημείο αυτό, πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κατασκηνώσει με την οικογένειά του στην παραλία, ενώ πρόσφατα έκανε γνωστό ότι έχουν πάρει ειδικό βανάκι για τις εξορμήσεις τους.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνουν camping

«Έτοιμος για camper», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον γιο του Πάρη.


00:00
00:05

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:06

Σε άλλη ανάρτηση ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έδειξε το μέρος, που έχει κατασκηνώσει γράφοντας: «Αν αυτό δεν είναι ευτυχία τότε τι είναι;».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:26

«Χθες μου έδωσα μικρό ρεπό από τα social να ηρεμήσω λιγάκι με την οικογένειά μου…Σήμερα είμαι έτοιμη να σας πάρω μαζί μου», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:15
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:06

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις