Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

«BPAZEI» η Β. Ήπειρος για Ράμα-Μπελέρη: «Αυτό είναι πραξικόπημα»


Με αυτά τα λόγια αντέδρασε στην ανακοίνωση καθαίρεσης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη, ο γιος του Πέτρος, μιλώντας στο OPEN.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την οργή του προς το καθεστώς του Έντι Ράμα και μίλησε για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Αναλυτικότερα:

«Χθες δυστυχώς είχαμε τους τίτλους τέλους μιας προδιαγεγραμμένης υπόθεσης. Έδωσαν στον πατέρα μου άδεια για να τον καθαιρέσουν από κάτι που δεν του έδωσαν ποτέ, ενώ δεν του έδωσαν άδεια για να ορκιστεί! Ο στόχος ήταν να μην ορκιστεί ποτέ. Λειτούργησαν με δυο μέτρα και δυο σταθμά για τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας. Ήταν κάτι το οποίο αναμέναμε.

Στις 4 Αυγούστου θα γίνουν νέες εκλογές στη Χειμάρρα, όπως ορίστηκε, οπότε ούτε το δικαίωμα της έφεσης δεν έχει νόημα.

Υπάρχουν πολλές φωνές στην Αλβανία που καταγγέλλουν αυτή την υπόθεση, αλλά δυστυχώς όλα είναι ελεγχόμενα από το καθεστώς Ράμα. Ο χρόνος μετράει αρνητικά όμως για αυτόν, εμείς ανεβήκαμε ήδη τον Γολγοθά. Προσδοκάμε να μπούμε σε μια κανονικότητα και να ξεφύγουμε από αυτή τη δίνη».

Θυμίζουμε πως ότι ο Φρέντι Μπελέρης, που εκλέχθηκε πριν από ένα μήνα Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, καθαιρέθηκε από τον δημαρχιακό θώκο.

Στην μοναδική -μέχρι τώρα- ανακοίνωσή του «δείχνει» την κυβέρνηση του Έντι Ράμα, κάνοντας λόγο για «πραξικοπηματική σύλληψη» και «παζλ μεθοδεύσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.