Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της, την απατούσε για χρόνια, αλλά τώρα δεν τον αφήνει να πουλήσει το σπίτι τους – «Μόνο αν μου δώσει τα μισά»


 Ένας χωρισμός συνεπάγεται πολλούς, δύσκολους διακανονισμούς, ειδικά αν το ζευγάρι είχε αγοράσει και σπίτι.

Ακόμη πιο περίπλοκη γίνεται η κατάσταση όταν το ζευγάρι έχει φτιάξει το σπίτι με τα χέρια του.

Η γυναίκα της ιστορίας διεκδικεί όσα της αξίζουν, αξιώνοντας την ισότιμη πληρωμή της αξίας του σπιτιού από τον άνδρα της, ο οποίος την απατούσε επανειλημμένα, όπως πρόσφατα ανακάλυψε.

Η γυναίκα είναι 38 ετών και ο πρώην άνδρας της 42.

“Προσπαθήσαμε πολύ να βρούμε το σπίτι των ονείρων μας”

Πριν από τέσσερα χρόνια, ύστερα από δύο χρόνια αναζήτησης, κατέληξαν στην αγορά του ιδανικού σπιτιού.  Τους πήρε πολύ χρόνο μέχρι να βρουν το σπίτι των ονείρων τους.

Λίγο καιρό αφού μετακόμισαν, ήλθε να μείνει και ο πατέρας του άνδρα της μαζί τους και έτσι, ξεκίνησαν να κάνουν μια ανακαίνιση.

Για καλή τους τύχη, στις εργασίες βοηθούσαν τόσο οι γονείς του άνδρα της, όσο και οι δικοί της.

Δυστυχώς όμως, παρά τις ελπίδες της αυτό το σπίτι να φιλοξενήσει τη χαρά, τα όνειρά της διαλύθηκαν πριν από έναν μήνα.

Τότε ήταν που παρατήρησε πως ο άνδρας της συμπεριφερόταν περίεργα, κάτι που έκανε να ψάξει, ασυναίσθητα, την τσάντα της δουλειάς του, όπου ανακάλυψε μια κάρτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από μία άλλη γυναίκα.

«Του μίλησα και παραδέχτηκε ότι πράγματι, είχε εξωσυζυγική σχέση επειδή δεν ήταν ευτυχισμένος μαζί μου», εξηγεί η γυναίκα.


“Δεν την χώρισε ποτέ”

«Συζητήσαμε και αποφασίσαμε να το λύσουμε. Έσβησε το τηλέφωνό της και διέγραψε όλα της τα μηνύματα. Ενεργοποίησε και τον εντοπισμό τοποθεσίας για να ξέρω που είναι ανά πάσα στιγμή».

Αφού έγινε το ξεκαθάρισμα, η γυναίκα αποφάσισε να κάνει ένα τηλέφωνο στην ερωμένη.

Εκείνη, επίσης παντρεμένη με παιδιά,  είπε στη γυναίκα ότι ο άνδρας της, της είχε πει ότι ήταν στα χωρίσματα και ότι προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι ώστε να είναι μαζί της.

Ενώ η γυναίκα προσπάθησε να ξεπεράσει την παράνομη σχέση του άνδρα της και τους ισχυρισμούς της ερωμένης, τα πράγματα χειροτέρευσαν όταν ανακάλυψε μια απόδειξη περίπου 270 ευρώ στα πράγματα του άνδρα της.

“Δεν πρόκειται να κάνω πίσω”

Ήταν σχεδόν βέβαιη ότι τα παπούτσια δεν προορίζονταν ούτε για εκείνη, ούτε για τον άνδρα της.

Ο άνδρας της ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει τα παπούτσια μετά την αποκάλυψη του εξωσυζυγικού του δεσμού και δεν ήταν καινούργια.

Η γυναίκα τηλεφώνησε ξανά στην ερωμένη του, η οποία την επιβεβαίωσε ότι συνεχίζουν να βλέπονται, ενώ ο άνδρας της εξακολουθούσε να υπόσχεται στην παράνομη σχέση του ότι σύντομα θα χωρίσει και πουλήσει το σπίτι τους.

Αφού ξαναήλθε αντιμέτωπη με τον σύζυγό της, εκείνος ομολόγησε ότι έχει σχέση – με ενδιάμεσα διακοπτόμενα διαστήματα, με τη γυναίκα αυτή – εδώ και έξι χρόνια, μια αποκάλυψη που τη συνέτριψε.

«Μετά από πολλούς καβγάδες, προσφέρθηκε να μ’ εξαγοράσει προσκειμένου να φύγω απ’ το σπίτι, όμως δεν είχε σκοπό να μου δώσει το 50% της αξίας της ιδιοκτησίας, επειδή οι γονείς του πλήρωσαν για το μεγαλύτερο μέρος των ανακαινίσεων και έχουν την κυριότητα του σπιτιού», εξηγεί η γυναίκα.

«Οι γονείς του δεν πληρώνουν τίποτα για να μένουν στο σπίτι μας. Ο άνδρας μου αρνείται να πουλήσει το σπίτι και εγώ δεν πρόκειται να πουλήσω το μερίδιό μου εκτός αν μου δώσει το μισό της αξίας του σπιτιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.