Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Χώρισε με την σύντροφό του επειδή ήθελε να πληρώνει για τα πάντα – «Δεν άντεχα άλλο, μου ζήτησε χρήματα ακόμη και για την πλαστική στη μύτη της»

 


Είναι ωραίο να έχεις έναν σύντροφο που θέλει να πληρώνει για ορισμένα πράγματα αλλά πρέπει να υπάρχουν όρια. Ένας άνδρας χώρισε πρόσφατα με την σύντροφό του επειδή άρχισε να πληρώνει όχι μόνο στα ραντεβού τους αλλά και τα προσωπικά της έξοδα και τώρα το έχει μετανιώσει.

Είναι 28 ετών και πρόσφατα χώρισε με την συνομήλικη σύντροφό του. Το ζευγάρι ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια. Όταν άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά ξεκίνησε αυτόματα να πληρώνει για όλα τα ραντεβού τους και για κάθε μικρό ταξίδι που έκαναν μαζί ως ζευγάρι.

Αυτές οι πληρωμές δεν τον ενοχλούσαν. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν παρατήρησε ότι η φίλη του φαινόταν να τα πηγαίνει αρκετά καλά οικονομικά. Μένει λίγο περισσότερο από μια ώρα μακριά του και οδηγεί ένα αυτοκίνητο που είναι καλύτερο από το δικό του.

Του ζήτησε να πληρώνει ακόμη και τις θεραπείες για το πρόσωπό της


Παρόλα αυτά, επειδή την αγαπούσε και του άρεσε να είναι σε σχέση, συνέχισε να πληρώνει για ό,τι έκαναν ως ζευγάρι. «Τα πράγματα έγιναν δύσκολα όταν ήρθε σε μένα με προσδοκίες σχετικά με τα χρήματα ένα χρόνο μετά την έναρξη της σχέσης», εξήγησε ο 28χρονος.


Και συνέχισε: «Μου είπε ότι περίμενε να αρχίσω να συνεισφέρω στους λογαριασμούς της, όπως ο λογαριασμός του τηλεφώνου της, το κομμωτήριο της κ.λπ. Ζήτησε επίσης να πληρώνω για τις ειδικές θεραπείες του δέρματός της και να τη βοηθάω με τις πληρωμές του αυτοκινήτου της. Όταν κάναμε για πρώτη φορά αυτή τη συζήτηση, ήμουν σαν να χτύπησε φορτηγό».

Του είπε ότι και οι πρώην της πλήρωναν τα πάντα

Σε εκείνο το σημείο, άρχισε να αισθάνεται ότι τον χρησιμοποιούσε και ότι ήταν περισσότερο ένας κουμπαράς παρά ένας σύντροφος. Όταν προσπάθησε να εκφράσει πόσο άβολα τον έκανε να αισθάνεται αυτή η κατάσταση η σύντροφός του του είπε ότι οι άνδρες με τους οποίους έβγαινε στο παρελθόν πλήρωναν όλους τους λογαριασμούς της και όχι μόνο. Του έδειξε ακόμη και αποδείξεις από τις πληρωμές που έκαναν οι πρώην σύντροφοι της.

Στη συνέχεια, του είπε ότι έτσι υποτίθεται ότι πρέπει να λειτουργούν οι σχέσεις και ότι αντί να βλέπει την συμφωνία αυτή ως εκμετάλλευση θα πρέπει να το δει ως έναν τρόπο να της δείχνει την αγάπη και την εκτίμησή του. Επειδή αγαπούσε πολύ την σύντροφό του και τον έκανε ευτυχισμένο σε όλες τις άλλες πτυχές της σχέσης τους, προσπάθησε με κάθε τρόπο να συνεισφέρει στα προσωπικά της έξοδα.

Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό, τα χρήματα του περιορίστηκαν. Όταν όμως εξέφραζε την ανησυχία του για την οικονομική του κατάσταση, η φίλη του τον κατηγορούσε ότι δεν την σέβεται. «Το σημείο που με λύγισε ήταν όταν ζήτησε να κάνει επέμβαση στη μύτη της. Της είπα ότι δεν μπορούσα να το αντέξω οικονομικά, και μου είπε ότι θα μπορούσα απλά να το κάνω με δόσεις», ανέφερε ο 28χρονος.

«Σε εκείνο το σημείο, της είπα ότι δεν άντεχα άλλο και χωρίσαμε. Χωρίζαμε και τα ξαναβρίσκαμε για λίγες εβδομάδες μετά επειδή ήμασταν κοντά και η αγάπη ήταν αμοιβαία. Ωστόσο τελικά απομακρυνθήκαμε», εξήγησε ο 28χρονος.

Από τότε που έμεινε μόνος του, όμως, έχει αρχίσει να μετανιώνει για την απόφαση του να χωρίσει. Συνειδητοποιεί ότι η σχέση ήταν «τοξική» από οικονομικής άποψης, αλλά του λείπει η σύντροφός του και όλες οι εμπειρίες που είχαν μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις