Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Ξαφνικά, ο άνδρας της και η καλύτερή της φίλη σταμάτησαν να μιλούν – «Κάτι περίεργο συμβαίνει»

 


Ένας από τους χειρότερους εφιάλτες που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος είναι η προδοσία από έναν καλό φίλο. Ένα επίσης εφιαλτικό σενάριο, είναι η προδοσία από τον σύντροφο. Τι συμβαίνει όταν αυτά τα δύο συμβούν ταυτόχρονα;

Μία γυναίκα φαντάζεται ότι ο λόγος για τον οποίον, ο άνδρας και η καλύτερη φίλη της αποφεύγουν ο ένας τον άλλον, μετά από μία κοινή τους έξοδο σε συναυλία, είναι η απιστία.

“Από τότε που χώρισε, η Dana περνά πολύ χρόνο μαζί μας”

Η ίδια και ο σύζυγός της, Phil, με τον οποίο είναι παντρεμένη τέσσερα χρόνια, είναι περίπου τριάντα χρονών. Από τότε που παντρεύτηκαν, περνούν πολύ χρόνο μαζί με μία από τις καλύτερες φίλες της γυναίκας, τη Dana.

Τη Dana τη γνωρίζει από τότε που ήταν φοιτήτριες και συγκάτοικοι. Παλιά, η Dana είχε σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος ήταν κτητικός και ελεγκτικός.

Ο πρώην της ζήλευε ακόμη και τον Phil, δεν του άρεσε που ήταν φίλοι και της έλεγε να μην κάνει παρέα μαζί του.

Από τότε που η Dana χώρισε τον κτητικό πρώην της, περνά πολύ χρόνο με τη γυναίκα, πηγαίνει η μία στο σπίτι της άλλης, βγαίνουν για ψώνια. Περιστασιακά, τους κάνει παρέα και ο Phil.

Όμως, μετά από ένα βράδυ που είχαν πάει μαζί σε μία συναυλία, ο Phil και η Dana σταμάτησαν να μιλούν ο ένας στον άλλο, και η γυναίκα πιστεύει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

Πριν από έναν μήνα περίπου, ο Phil και η Dana κανόνισαν να πάνε σε μία συναυλία όμως, τελευταία στιγμή η Dana ένιωσε αδιαθεσία και δεν μπορούσε να πάει.

«Ο Phil απογοητεύτηκε και μου πρότεινε να δώσουμε τα εισιτήρια σε φίλους και εμείς να πάμε άλλη στιγμή», εξηγεί η γυναίκα.

«Εγώ όμως, δεν ήθελα να του χαλάσω τα σχέδια και έτσι, ζήτησα από μερικούς φίλους, μεταξύ των οποίων, την κοινή μας φίλη, τη Jess, να πάνε μαζί του στη συναυλία-και το δέχτηκαν με χαρά».

“Γύρισε στις 2:00 το ξημέρωμα και κοιμόταν στον καναπέ με τα ρούχα”

Εκείνο το βράδυ, ο Phil πήγε πράγματι στη συναυλία μαζί με τη Dana και τη Jess και, σ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, έστελνε βίντεο στη γυναίκα του.

Το τελευταίο μήνυμα της το έστειλε στις 11:00 μ.μ., όπου της έγραψε ότι η συναυλία τελείωσε και πως θα πάει τη Dana στο σπίτι της και μετά θα γυρίσει.

Όταν η γυναίκα ξύπνησε το άλλο πρωί, ο Phil κοιμόταν στον καναπέ με τα ρούχα-κάτι που της φάνηκε ύποπτο. Της είπε ότι είχε κίνηση και έφτασε στο σπίτι κατά τις 2:00 και κοιμήθηκε στον καναπέ για να μην την ξυπνήσει.

«Τον πίστεψα και τον επαλήθευσε και η Dana», εξηγεί η γυναίκα.

«Την αλλόκοτη συμπεριφορά όμως, την παρατήρησε μετά από εκείνο το βράδυ, καθώς ο Phil σταμάτησε να συμμετέχει σ’ ό,τι κανόνιζε με τη Dana. Σκεφτόταν τις πιο απίστευτες δικαιολογίες για ν’ αποφύγει να βρεθεί στον ίδιο χώρο μαζί της».

«Επίσης, ο Phil έγινε πιο απόμακρος, και περνά περισσότερο χρόνο κλεισμένος στο γραφείο του ή μπροστά σε μία οθόνη».

Αλλά και η Dana άρχισε να φέρεται παράξενα, αφού και εκείνη αποφεύγει να συναντηθεί με τον Phil. Βρίσκει και εκείνη περίεργες δικαιολογίες για να μην πάει στο σπίτι τους ενώ, μία φορά που έτυχε να συναντηθούν σ’ ένα πάρτι, δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

«Ρώτησα τον Phil τι συμβαίνει και γιατί αποφεύγει τη Dana, και μου είπε ότι είναι ιδέα μου», προσθέτει η γυναίκα.

«Και η Dana το ίδιο είπε όταν τη ρώτησα αλλά μετά πάλι άρχισε τις δικαιολογίες για να μην έρχεται απ’ το σπίτι. Έχω μία διαίσθηση, ότι η συμπεριφορά αυτή είναι ύποπτη, όμως δεν είμαι σίγουρη αν την προκαλεί η ανασφάλειά μου. Αισθάνομαι ότι κάτι έχει γίνει μ’ αυτούς τους δύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις