Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Χώρισε την σύντροφό του επειδή επανασυνδέθηκε με τον γιο που έδωσε για υιοθεσία – «Ξέρει ότι δεν θέλω παιδιά»


 Ένας άνδρας αποφάσισε να χωρίσει με την σύντροφό του επειδή επανασυνδέθηκε με τον γιο της, τον οποίο είχε δώσει για υιοθεσία. Ο άνδρας και η φίλη του ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια. Είχαν συμπληρώσει έξι μήνες σχέσης όταν εκείνος ανακάλυψε ότι εκείνη είχε αποκτήσει έναν γιο με τον πρώην της και έδωσε το παιδί για υιοθεσία.

Τότε συζήτησαν και τα δικά τους σχέδια για το κοινό μέλλον τους. Αν και ήθελαν να παντρευτούν εξακολουθούσαν να μην θέλουν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά. «Ξέρει ότι θέλω να μην έχω παιδιά. Και την ρώτησα αν σκοπεύει να δει το παιδί της. Μου είπε ‘όχι’», ανέφερε ο άνδρας. Ωστόσο, οι θετοί γονείς του παιδιού της, που είναι τώρα 8 ετών, κατέληξαν να την προσεγγίσουν. Προφανώς, ο γιος της είχε αρχίσει να κάνει ερωτήσεις, οπότε οι θετοί γονείς ρώτησαν την βιολογική μητέρα και τον σύντροφό της εάν μπορούν να συναντήσουν το παιδί.

«Στην αρχή ήμουν εντάξει με αυτό, αφού σκέφτηκα ότι δεν ήταν τρελό να θέλει να δει το παιδί τους. Αλλά τα πράγματα πλέον είναι υπερβολικά για μένα», είπε ο άνδρας.

Έχει περάσει περισσότερο από ένα έτος από ότε που οι θετοί γονείς προσέγγισαν για πρώτη φορά τη φίλη του. Σήμερα εκείνη επιβιβάζεται σε πτήση κάθε μήνα με τον πρώην σύντροφό της προκειμένου να δουν το παιδί τους. Η φίλη του έχει κάνει επίσης ταξίδια με τον πρώην της, το παιδί της και τους θετούς γονείς του παιδιού της.

«Τα έξοδα είχαν γίνει πολλά. Με τα δώρα και τα συνεχή ταξίδια, έπρεπε να αναλάβω μεγάλο μέρος του μεριδίου της στους λογαριασμούς», αποκάλυψε ο άνδρας.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έφτασε στο σημείο να παρατήσει την σχέση. Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν όταν η φίλη του ανέφερε πώς θα πήγαινε ταξίδι στην Ευρώπη για πάνω από ένα μήνα. Και το καλύτερο; Σχεδίαζε να πάει με τον πρώην της, το παιδί τους και τους θετούς γονείς.

Αυτό τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι είχε τελειώσει με τη σχέση τους και το είπε και στη φίλη του. Στη συνέχεια, μάζεψε τα πράγματά του, έφυγε και έβαλε τέλος στη σχέση τους. «Προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου αλλά εγώ έχω απλά τελειώσει με αυτό», εξήγησε ο άνδρας. Από τότε που χώρισαν, όμως, αναρωτιέται εάν ήταν σωστή η αιτία να χωρίσει την σύντροφό του επειδή επανασυνδέθηκε με το παιδί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις