Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Τα προειδοποιητικά σημάδια που είχε δει στη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ

 


Δεν είναι μυστικό πως η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Μπορεί ο κόσμος να περίμενε να δει να ανθίζει ανάμεσά τους μία φιλία, ωστόσο οι δύο γυναίκες φαίνεται πως δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ τους. Μάλιστα, πολύ γρήγορα εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η μελλοντική βασίλισσα και η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχουν συγκρουστεί πολλές φορές.

Έξι χρόνια μετά τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι και τέσσερα χρόνια αφού το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και να φύγει από το Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικός σε βασιλικά θέματα σημείωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε δει τα προειδοποιητικά σημάδια στη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ πριν παντρευτεί τον δευτερότοκο γιο του βασιλιά Καρόλου.

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, την Κέιτ Μίντλετον και την βασίλισσα Καμίλα καμίλα το 2019 στην παρέλαση Trooping the Colour για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ.
Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, την Κέιτ Μίντλετον και την βασίλισσα Καμίλα καμίλα το 2019 στην παρέλαση Trooping the Colour για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ. Πηγή: Instagram/ sussexroyal

Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty, Ingrid Seward, ισχυρίζεται ότι η δούκισσα του Σάσεξ «μισούσε να είναι η δεύτερη καλύτερη» μετά την πριγκίπισσα της Ουαλίας, αφού άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μιλώντας στο Fabulous, η βασιλική ειδικός ισχυρίστηκε: «Η Κέιτ προσπάθησε να τα πάει καλά με τη Μέγκαν. Ο Χάρι ήταν μέλος της μικρής τους οικογένειας στο Παλάτι του Κένσινγκτον και η Κέιτ ήξερε ότι ήθελε να παντρευτεί. Επίσης λαχταρούσε να είναι ευτυχισμένος! Αλλά η Κέιτ, είδε τα προειδοποιητικά σημάδια στη συμπεριφορά της Μέγκαν, ειδικά την περίοδο των προετοιμασιών του γάμου».

Η Κέιτ Μίντλετον με την Μέγκαν Μαρκλ και τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ κατά την διάρκεια παρέλασης το 2021.
Η Κέιτ Μίντλετον με την Μέγκαν Μαρκλ και τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ κατά την διάρκεια παρέλασης το 2021. Πηγή: EPA

Τα παρατράγουδα του γάμου

Υπενθυμίζεται ότι ενόψει του βασιλικού γάμου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, είχε ακουστεί ότι η μέλλουσα νύφη και η Κέιτ Μίντλετον είχαν μια διαφωνία που κατέληξε σε κλάματα.

Τότε, πηγές είχαν πει ότι η δούκισσα του Σάσεξ είχε κάνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας να κλάψει, με αφορμή ένα θέμα που είχε δημιουργηθεί με το φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ, η οποία ήταν παρανυφάκι.

Μέγκαν Μαρκλ

Όμως, λίγα χρόνια αργότερα, στη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey, η Μέγκαν Μαρκλ είχε αποκαλύψει ότι είχε συμβεί το αντίθετο.

Εν τω μεταξύ, σε ρεπορτάζ που είχε κυκλοφορήσει, είχε γίνει γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε προειδοποιήσει τον πρίγκιπα Χάρι για τη συμπεριφορά και τη στάση της γυναίκας του πριν από τον γάμο τους, έπειτα από έναν καυγά που είχε δημιουργηθεί για την τιάρα που θα έβαζε η νύφη.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις