Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Αύριο η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της – Τι ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Παλατιού


 Είναι επίσημο. Η Κέιτ Μίντλετον θα πραγματοποιήσει την δεύτερη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα δώσει το παρών στους τελικούς του Γουίμπλεντον αυτό το Σαββατοκύριακο,  καθώς είναι η προστάτιδα του The All England Lawn Tennis & Croquet Club.

Σήμερα το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι θα παρευρεθεί στο τουρνουά τένις την Κυριακή, όταν θα πραγματοποιηθεί ο τελικός των ανδρών, προκειμένου να κάνει την απονομή του τροπαίου.

Η πριγκίπισσα, που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, εθεάθη για τελευταία φορά στο Trooping the Color στις 15 Ιουνίου – με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να στέκεται περήφανα στο πλευρό της.

Αποκαλύφθηκε επίσης ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα παρευρεθεί σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα πόλο, παρότι ο σύζυγός της θα πάει στο γήπεδο για να συγκεντρώσει χρήματα για καλό σκοπό.

Δεν θα είναι μεταξύ των θεατών που θα παρακολουθήσουν τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να διαγωνίζεται στο Guards Polo Club στο Windsor Great Park, επιβεβαίωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Στην εκδήλωση θα συγκεντρωθούν χρήματα για σκοπούς τους οποίους ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν να υποστηρίξουν, ανέφερε το Παλάτι.

Πέρυσι, η πριγκίπισσα παρευρέθηκε στην εκδήλωση, απονέμοντας στον σύζυγό της ένα τρόπαιο και δίνοντάς του ένα τρυφερό φιλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις