Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Πολύ σκληρό BINTEO! Απανθρακώθηκε από μπαταρία λιθίου που κρατούσε στα χέρια του! - Ανατινάχθηκε ξαφνικά μέσα στο ασανσέρ!!


 Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το σοκαριστικό περιστατικό.

Ένας 28χρονος φαίνεται να μπαίνει στον ανελκυστήρα ενός κτιρίου στην κινεζική πόλη-λιμάνι Guangzhou, όχι μακριά από το Χονγκ Κονγκ, ενώ κουβαλούσε την μπαταρία. Πατάει το κουμπί για να κατέβει και όταν οι πόρτες είναι κλειστές, η μπαταρία φλέγεται και τυλίγει στις φλόγες τον ανελκυστήρα.

Ο άνδρας, του οποίου το επώνυμο είναι Τσεν, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του 28 ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με αναφορές τοπικών ΜΜΕ στην Κίνα.

Στο βίντεο φαίνεται η μπαταρία να αρχίζει να βγάζει καπνούς δευτερόλεπτα πριν πιάσει φωτιά και εκραγεί. Λόγω του μειωμένου χώρου, ο ανελκυστήρας τυλίχθηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες και προκάλεσε στον άνδρα σοβαρά εγκαύματα.

Υπάρχουν επίσης πλάνα με ανθρώπους που περιμένουν να φτάσει το ασανσέρ και στη συνέχεια σπεύδουν να καλέσουν βοήθεια όταν βλέπουν την κατάσταση του απανθρακωμένου σώματος του άνδρα.

Ανάλογα περιστατικά που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά σε όλο τον πλανήτη φουντώνουν συνεχώς την κουβέντα για την ασφάλεια των μπαταριών λιθίου που χρησιμοποιούνται ευρέως.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως επρόκειτο για μπαταρία ποδηλάτου.

Προσοχή! Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις