Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Θεοχαρόπουλος/Ραγκούσης: Γιατί ανέβασαν ξαφνικά δύο BINTEO χθες το βράδυ - Χαμός με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

 


Δύο ξεχωριστά βίντεο, στα οποία βλέπουν το ματς του Euro ανάμεσα στην Αυστρία και την Τουρκία, ανέβασαν οι Γιάννης Ραγκούσης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος!

Η κίνηση αυτή έγινε ως διάψευση για την πληροφορία που μεταδόθηκε ότι οι δυο τους δειπνούσαν το βράδυ της Τρίτης (2/7) με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ!

Ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε ανάρτηση βίντεο από το σπίτι του, δείχνοντας τον ίδιο να παρακολουθεί το παιχνίδι!

Στο συνοδευτικό κείμενο έγραφε:

«Τελικά είναι εντελώς της πλάκας οι τύποι. Την ώρα που είμαι στο σπίτι μας μαζί με την Μαρίνα και παρακολουθώ τον αγώνα Αυστρία-Τουρκία, αυτοί γράφουν ότι είμαι με τον Χάρη Δούκα και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο σε ακριβό εστιατόριο στη περιοχή του Χίλτον και «φτιάχνουμε» τη μεγάλη κεντροαριστερά Η απελπισία (τους) είναι κακός σύμβουλος. Είναι γελοίοι!!!».

Βίντεο ανέβασε και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος:

«Την ώρα που βλέπουμε το ματς Αυστρία Τουρκία για το EURO στο σπίτι μας διαβάζω ευφάνταστα σενάρια ότι τρώω στην Κουκουβάγια (εστιατόριο) με τον Γιάννη Ραγκούση και τον Χάρη Δούκα. Ντροπή. Έχει και η προβοκάτσια τα όρια της»,

Αργότερα ήρθε και η απάντηση του Χάρη Δούκα, ο οποίος μίλησε για προβοκάτσια, κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση:

Ότι τρελό και αν εφεύρετε, όσα ψέματα και αν σκαρφιστείτε, όποια προβοκάτσια και αν στήσετε, η απάντηση είναι μία. Δεν σας φοβόμαστε! Πάμε τώρα! ΥΓ. Οι κουκουβάγιες είναι σοφές, Δυστυχώς εσείς ανόητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις