Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

BINTEO – Όταν ο Ρώσος πολιτικός Β.Ζιρινόφσκι προέβλεψε την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ: «Θα βάλουν έναν ψυχοπαθή να τον σκοτώσει» Γνώριζε πως λειτουργεί το αμερικανικό «βαθύ κράτος»

 


Θεόφραστος Ανδρεόπουλος 

O αποθανών Ρώσος πολιτικός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι είχε προβλέψει από το 2016 την απόπειρα δολοφονίας του πρώην Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια μίας πύρινης ομιλίας του στη ρωσική Δούμα, ο Ζιρινόφσκι προέβλεψε ότι «αν ο Τραμπ κάνει κάτι που δεν τους αρέσει, θα τον σκοτώσουν όπως σκότωσαν τον Τζον Κένεντι.

Θα γινόταν ένας τυχαίος φόνος από κάποιον ψυχοπαθή σε μια από τις Πολιτείες ».

Ήταν ο Ζιρινόφσκι «προφήτης»; Όχι, αλλά ήταν διορατικός, έξυπνος και έβλεπε μακριά.

Γνώριζε πως λειτουργεί το αμερικανικό «βαθύ κράτος» και πως στην πραγματικότητα είναι αυτό που κρατάει την εξουσία στις ΗΠΑ.

Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ισχυρή προσωπικότητα και ανεξάρτητη πολιτική σε σχέση με αυτήν που θέλει να επιβάλει το «βαθύ κράτος», δέχτηκε ένοπλες ή άλλου είδους επιθέσεις.

Ο Τζον Κένεντι δολοφονήθηκε, ο Ρόναλντ Ρέιγκαν δέχτηκε ένοπλη επίθεση από την οποία επιβίωσε όπως ακριβώς συνέβη και με τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο Ρίτσαρντ Νίξον στην ουσία ανατράπηκε με το περιβόητο σκάνδαλο Watergate.

Ακόμα και σήμερα στις ΗΠΑ ελάχιστη πιστεύουν την επίσημη κρατική θεωρία ότι ο Τζον Κένεντι δολοφονήθηκε από τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις