Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Το σχόλιο της Μπακογιάννη για την ομιλία Σαμαρά/Καραμανλή και το BINTEO που όλοι πρόσεξαν - Βγήκαν πολλά συμπεράσματα


 Οι ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή στο Πολεμικό Μουσείο είχαν διαφορετικό ύφος, ωστόσο τα μηνύματα που έστειλαν στο Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίστηκαν ηχηρά και κατά πολλούς έγιναν, προκειμένου να κρατήσουν τους δεξιούς ψηφοφόρους εντός του κόμματος!

Αν μη τι άλλο, ωστόσο, ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα, αναδεικνύοντας την διεθνιστική πορεία στα εθνικά και κοινωνικά θέματα, καθώς και στο μεταναστευτικό!


Ο δε κ. Καραμανλής άφησε ακόμα περισσότερες σαφείς αιχμές για τα εθνικά ζητήματα και ιδίως για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στα ελληνοτουρκικά, ενώ άσκησε κριτική και στην φιλοπολεμική επιλογή της κυβέρνησης να σταθεί απέναντι στην Ρωσία!

Το δικό της σχόλιο έκανε πριν από λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία χθες κατά την ομιλία συνελήφθη να αντιδρά άβολα σε σχέση με όσα ακούγονταν!

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για «προσωπική πικρία» αναφορικά με το μήνυμα που εκείνη έλαβε από τα λεγόμενα του πρώην πρωθυπουργού, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δεν αποκλείεται να απασχολήσει σύντομα την επικαιρότητα!

«Νομίζω πως ο κ. Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική του πικρία. Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβα εγώ. “Δεν με παίζουνε” αυτό ήταν το μήνυμα που εγώ κατάλαβα» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Η υποχρέωση της κυβέρνησης να ακούει την κοινωνία, είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτά που λέει ο Σαμαράς, εγώ δεν τα ακούω. Έφυγε η Νέα Δημοκρατία από τις αξίες τις επειδή αργούν διαδικαστικά θέματα για τα ακαθάριστα οικόπεδα; Είμαστε με τα καλά μας», συμπλήρωσε.

«Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Ίσως πρέπει ο κύριος Σαμαράς να το αντιληφθεί αυτό. Η Ευρώπη της ειρήνης και της ευημερίας απειλείται. Η Ευρώπη είναι σε περιδίνηση. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την Ευρώπη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ηγέτες της Ευρώπης», κατέληξε η πρώην ΥΠΕΞ.

Αντί επιλόγου το βίντεο που όλοι πρόσεξαν από την χθεσινή εκδήλωση, στην οποία έλαβε χώρα η ομιλία Σαμαρά/Καραμανλή:

photo eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις