Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Αυτός είναι ο άνδρας που πήγε να σκοτώσει τον Τραμπ!! BINTEO-NTOKOYMENTO από τα πυρά

 


Λένε πως επιβεβαίωσαν την ταυτότητά του.

Το FBI κατονόμασε τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς ως δράστη της απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 20χρονος που πυροβόλησε από οροφή κτιρίου στοχεύοντας τον Ντόναλντ Τραμπ, έπεσε νεκρός από τα πυρά πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών.

Ο ένοπλος άνοιξε πυρ με τουφέκι από την οροφή κτιρίου περίπου 100 μέτρα μακριά από την εξέδρα όπου μιλούσε ο Τραμπ. Μια ομάδα ελεύθερων σκοπευτών των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ σκότωσε αμέσως τον ένοπλο. Σύμφωνα με τις αρχές δεν υπάρχει άλλη ενεργή απειλή.

«Αυτή τη στιγμή, δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσδιορίσουμε ποιος είναι ο δράστης, είμαστε κοντά στην ταυτοποίησή του», δήλωσε ο αξιωματικός του FBI Κέβιν Ρόακ. «Δεν είχε πάνω του ταυτότητα. Οι ερευνητές χρησιμοποιούν βιομετρικά στοιχεία για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά του», ανέφερε.

Νωρίτερα το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ (FBI) επιβεβαίωσε ότι οι πυροβολισμοί που δέχθηκε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πενσιλβάνια χθες Σάββατο ήταν “απόπειρα δολοφονίας”.

“Σήμερα το βράδυ σημειώθηκε αυτό που χαρακτηρίζουμε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Πρόκειται για μια ενεργή σκηνή εγκλήματος”, τόνισε ο Κέβιν Ροζέκ, ειδικός πράκτορας επικεφαλής του γραφείου του FBI στην Πενσιλβάνια, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Δείτε τη στιγμή των πυροβολισμών:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.