Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

«Ξεσηκωμός» στη Βρετανία μετά από άγριο επεισόδιο αστυνομικών με αλλοδαπούς! BINΤΕΟ - Επιτέθηκαν και σε γυναίκα αστυνομικό.


 Ανάστατο είναι το Μάντσεστερ, καθώς ένας αστυνομικός οπλισμένος με ένα Taser κλώτσησε και πάτησε το κεφάλι ενός άνδρα καθώς ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα στο έδαφος στο τοπικό αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια «ενός περιστατικού».

Το συμβάν που μαγνητοσκοπήθηκε και έγινε viral στα social media.

Μετά το περιστατικό, ο βοηθός αρχηγός της αστυνομίας Wasim Chaudhry της Αστυνομίας του Ευρύτερου Μάντσεστερ (GMP) ανακοίνωσε ότι ένας αξιωματικός “έχει απομακρυνθεί από τα επιχειρησιακά καθήκοντα”.

«Γνωρίζουμε ότι ένα απόσπασμα από το περιστατικό στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ που κυκλοφορεί ευρέως δείχνει ένα γεγονός που είναι πραγματικά συγκλονιστικό και για το οποίο δικαίως οι άνθρωποι ανησυχούν εξαιρετικά.

Η χρήση τέτοιας βίας σε μια σύλληψη είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός και αυτό που καταλαβαίνουμε προκαλεί συναγερμό».

Ωστόσο φαίνεται πως υπήρξαν επιθέσεις και κατά των αστυνομικών (μεταξύ άλλων και μίας γυναίκας)!

Η αστυνομία του Greater Manchester (GMP) υποστήριξε ότι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν αφού αστυνομικοί αποκρίθηκαν σε αναφορές για επίθεση στο Terminal 2 στο αεροδρόμιο το βράδυ της Τρίτης και ότι κατά τη διάρκεια της απάντησης δέχθηκαν επίθεση πολλοί αστυνομικοί, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας που της έσπασε η μύτη.

Εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από ένα αστυνομικό τμήμα του Ρότσντεϊλ τη νύχτα.

Οι διαδηλωτές, η πλειοψηφία εξ αυτών ήταν αλλοδαποί, συγκεντρώθηκαν έξω από τον σταθμό όπου 4 άνδρες οδηγήθηκαν με χειροπέδες μετά τις επεισοδιακές συλλήψεις τους το απόγευμα της Τρίτης στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα υπάρχουν προειδοποιήσεις για ακόμα μεγαλύτερες κινητοποιήσεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις