Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Ήθελε να Bοηθήσει την καλύτερή της φίλη σε μία δύσκολη στιγμή, αλλά της βγήκε ξινό – «Ο αρραβωνιαστικός μου την άφησε έγκυο όταν μετακόμισε στο σπίτι μας»


 Ορισμένοι άνθρωποι δεν αξίζουν να χαίρουν της τυφλής εμπιστοσύνης μας. Ίσως αυτό αποδεικνύει η ιστορία μιας γυναίκας η οποία, θέλοντας να βοηθήσει τη φίλη της σε μια δύσκολη στιγμή και να συγχωρήσει τον, άπιστο στο παρελθόν σύντροφό της, πλέον δεν ξέρει πώς να χειριστεί μια πολύ λεπτή κατάσταση.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η 22χρονη της ιστορίας, γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, τον 26χρονο Tobias. Ο Tobias είναι ένας καταπληκτικός σύντροφος, ο άνθρωπος που κυριολεκτικά κάνει όλα όσα θέλει.

Στο παρελθόν ωστόσο, το ζευγάρι είχε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, λόγω της απιστίας του Tobias και ενδεχομένως λόγω του ερωτικού του ενδιαφέροντος για άνδρες.

Τα ξεπέρασαν όλα και αποφάσισαν ότι πλέον, η σχέση τους είναι στην καλύτερή της φάση.

“Βοήθησα τη φίλη μου σε  μια δύσκολη στιγμή”

Το 2023, η καλύτερή της φίλη, η Lucy, είχε προβλήματα με τον κακοποιητικό φίλο της, ο οποίος την πέταξε έξω απ’ το σπίτι που έμεναν.

Η Lucy δεν είχε κανέναν δικό της για να μείνει, και η καλύτερή της φίλη προσφέρθηκε να της δώσει τη λύση: της πρότεινε να μείνει στο σπίτι της, μαζί με την ίδια και τον Tobias.

Σ’ ένα σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, η γυναίκα ήταν ενθουσιασμένη που θα βοηθούσε τη Lucy σ’ αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της.

Ποτέ δεν είχε λόγους να μην εμπιστεύεται τη Lucy, κάτι που αναδρομικά, θεωρεί τεράστιο λάθος της.

«Μετακόμισε και όλα ήταν εξαιρετικά. Στις αρχές της χρονιάς, κατάφερα να γίνω αεροσυνοδός, όπως πάντα ονειρευόμουν και τα πήγαινα πολύ καλά, οπότε δεν χρειάστηκε να της ζητήσω ούτε να πληρώνει ενοίκιο, ούτε να κάνει δουλειές», εξηγεί η γυναίκα.

“Είπε κάτι που μου φάνηκε περίεργο”

Η Lucy βοηθούσε περιστασιακά με τις δουλειές του σπιτιού, αν και δεν ήταν απαραίτητο. Ένα απόγευμα όμως, όταν η γυναίκα γύρισε απ’ τη δουλειά της, η Lucy έκανε ένα περίεργο σχόλιο.

Είπε ότι ο Tobias της έκανε ένα κομπλιμέντο για το φόρεμά της και το πόσο της πήγαινε. Η γυναίκα προσπάθησε να το προσπεράσει, όμως της φάνηκε παράξενο.

Η Lucy έμεινε έγκυος και, λόγω της άστατης ερωτικής της ζωής, η γυναίκα υπέθεσε ότι πατέρας θα ήταν κάποιος από τους περιστασιακούς εραστές της φίλης της.

Αυτό άλλωστε της είπε και η Lucy αλλά, όταν γεννήθηκε το μωρό, η γυναίκα έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια της.

“Το παιδί είναι ολόιδιο με τον σύντροφό μου”

Το μωρό ήταν ολόιδιο με τον Tobias, με τα ίδια μπλε μάτια και ξανθά μαλλιά. Το παιδί δεν έμοιαζε σε τίποτα με τον τύπο που η Lucy ισχυριζόταν ότι είναι ο πατέρας, ενώ δεν μοιάζει ούτε στη Lucy.

Η γυναίκα παρατήρησε την ομοιότητά του με το παιδί, όμως εκείνος γέλασε με το σχόλιο, ενώ η Lucy απλώς κοιτούσε το μωρό.  Όταν και η μητέρα της είδε το μωρό της Lucy, είχε ακριβώς την ίδια απορία, κάτι που αναστάτωσε ακόμη περισσότερο τη γυναίκα.

“Δεν χρειάζεται καν να ζητήσω τεστ πατρότητας”

Η γυναίκα είναι αεροσυνοδός και λείπει για μεγάλα διαστήματα, αφήνοντας στη Lucy με τον Tobias το πεδίο ελεύθερο. O Tobias έχει σαφώς προβλήματα με τη δέσμευση, κάτι που αποδεικνύεται από τις απιστίες του στο παρελθόν.

Η γυναίκα είναι βέβαιη ότι η Lucy και ο Tobias κοιμούνται μαζί, και το μωρό είναι η απόδειξη.

«Δεν χρειάζεται καν να ζητήσω τεστ πατρότητας. Είναι τόσο ξεκάθαρο ότι το παιδί είναι δικό του, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Όταν τον ρωτάω αν είναι ο πατέρας του παιδιού, μου λέει ότι αυτό είναι γελοίο και αρνείται ότι είναι δικό του παιδί», εξηγεί η γυναίκα που έχει πάθει σοκ.

«Δεν ξέρω πως να νιώσω. Αρραβωνιαστήκαμε στην Ιταλία και προγραμματίζουμε τον γάμο μας. Τον ρώτησα ακόμη μία φορά, επειδή δεν μπορώ να μην βλέπω την ομοιότητά τους. Μήπως έχω παραισθήσεις; Τώρα ο Tobias θα μετακομίσει και θα μείνει με τους γονείς του. Με τη Lucy δεν έχω μιλήσει ακόμη. Δεν ξέρω από που να αρχίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις