Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Ποιοι είναι οι κερδισμένοι των 10.000 νέων μόνιμων διορισμών


 Σύντομα αναμένεται να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των διορισμών ανά ειδικότητα που θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Λήμνος: Ασθενής πήγε με έντονους πόνους στην κοιλιά στο νοσοκομείο και μετά έστειλε 25 πιτόγυρα


 Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ασθενής για να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου στην Λήμνο, οι οποίοι τον φρόντισαν όταν πήγε με φρικτούς πόνους στην κοιλιά.

Βίντεο: O γάμος του γιου του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας που θα αφήσει εποχή – Το προσκλητήριο-υπερπαραγωγή

 


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του γιου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας, του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου Ανάντ Αμπανί, ο οποίος αναμένεται να παντρευτεί

Μάχη της Μαντινείας – To τέλος της Θηβαϊκής Ηγεμονίας


 Μετά τη Μάχη των Λεύκτρων (371 π.Χ.), η κυριαρχία της Θήβας στον ελλαδικό χώρο ήταν αναμφισβήτητη. Αθήνα και Σπάρτη βρίσκονταν σε προφανή παρακμή. Οι Θηβαίοι, με επικεφαλής του στρατηγούς Πελοπίδα και Επαμεινώνδα, είχαν δημιουργήσει στην Πελοπόννησο το Κοινό των Αρκάδων, με φιλικές προς αυτούς πόλεις. Η Σπάρτη προσπάθησε να το διασπάσει, προσεταιριζόμενη κάποιες από αυτές τις πόλεις, προκειμένου να ανακτήσει τον βαρύνοντα ρόλο της στη Πελοπόννησο.

Ο XAPAPI λέει αλήθειες, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν προσέχει – Νέο ΒΙΝΤΕΟ - Θα πιαστεί ξανά στον ύπνο;


 Ο σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari, μίλησε στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών για την Τεχνητή Νοημοσύνη, στην πραγματική διάσταση, της οποίας δεν έχει δώσει την σημασία που πρέπει ο πολύς κόσμος!

EURO 2024: Η Ισπανία «πέταξε» έξω την Γερμανία με γκολ στο τέλος της παράτασης

 


Ένα υπέροχο γκολ του Μίκελ Μερίνο με κεφαλιά στο 120’ χάρισε στην Ισπανία μία τεράστια νίκη επί της Γερμανίας με 2-1 στην παράταση (1-1 κ.δ.) και την πρόκριση στα ημιτελικά του EURO 2024. 

Αποκαλύψεις στη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό: Ποιος του έστελνε απειλητικά μηνύματα

 


Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς φέρεται να έχουν εντοπιστεί απειλητικά μηνύματα στο κινητό του 54χρονου.

TEΛΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕΣΤΟΣ XOYNTAΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ; Απαγορεύτηκε το Family Pride σε αντίθεση με το Gay Pride - Τι αναφέρει η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της

 


Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση δύο δημοσίων υπαίθριων συναθροίσεων!

Ανακαλύφθηκε αρχαίος κήπος που ανήκε σε Pωμαίο αυτοκράτορα γνωστό για σεξουαλικές διαστροφές – Γιατί ενθουσιάστηκαν οι αρχαιολόγοι


 Κατά τη διάρκεια της στρωματογραφικής ανασκαφής και των εργασιών μετατόπισης της φουλόνικας (σ.σ. αρχαίο πλυσταριό) που βρέθηκαν στο χώρο της υπόγειας διάβασης της Piazza Pia στη Ρώμη, βρέθηκαν τα ερείπια μιας ενδιαφέρουσας δομής, η οποία έβλεπε στη δεξιά όχθη του ποταμού Τίβερη.

«Πόσα λεφτά βγάζω;;»: Zαλίζουν τα νούμερα που αποκαλύπτει Ευρωβουλευτής, vid - Ο Φειδίας Παναγιώτου, ο Youtuber που έκανε την έκπληξη στις πρόσφατες Ευρωεκλογές και εξελέγη Ευρωβουλευτής, αποκαλύπτει τις... παροχές που έχει πλέον ως μέλος του Ευρωκοινοβουλίου.


 Και τα ποσά που βγάζει στη φόρα… ζαλίζουν!

Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής, γυρίζοντας από τις Βρυξέλλες ένα βίντεο για τις προσωπικές του σελίδες στα social media, κάνει λόγο για… 8000 ευρώ που πάει «κατευθείαν στη τσέπη του»!

Πανελλήνιες 2024: Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις - Πού θα κινηθούν οι σχολές υψηλής ζήτησης


 Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες όλων των μαθημάτων που εξετάστηκαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Κυβέρνηση Στάρμερ: Οι Iσχυρές γυναίκες, οι εκπλήξεις και τα... Γλυπτά του Παρθενώνα

 


Κομβικό ρόλο έχουν οι γυναίκες στην νέα κυβέρνηση του Ηνωμένου βασιλείου καθώς ο πρωθυπουργός και ηγέτης των Εργατικών Κιρ Στάρμερ εμπιστεύθηκε σε αυτές τόσο την αντιπροεδρία, όσο και το καυτό υπουργείο Οικονομικών αλλά και τα υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Παιδείας, Εργασίας και Μεταφορών.

Αρχικατάσκοπος στις ΗΠΑ προειδοποιεί: «Ένας στρατός Tρομοκρατών συγκεντρώνεται λόγω Γάζας» Τι εκτιμά ο επικεφαλής της υπηρεσίας που… έχει βάλει τα «γυαλιά» στη CIA στο παρελθόν


 Ο πόλεμος στη Γάζα ενισχύει τη στρατολόγηση μελών σε τρομοκρατικές οργανώσεις και… «εμπνέει» μεμονωμένους δρώντες που έχουν εξαγριωθεί από τη σταθερή υποστήριξη των ΗΠΑ στο Ισραήλ.

XANIA: Έκλεισε το μαγαζί και έψαχνε την σύζυγό του για να την σκοτώσει – Το σωτήριο τηλεφώνημα του γιου και το… στιφάδο


 Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών χωρίς αναστολή και χωρίς ανασταλτική δύναμη στην έφεση επέβαλε το μονομελές αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στον 58χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου που συνελήφθη την Τρίτη το πρωί στα Χανιά με το όπλο γεμισμένο και σηκωμένο τον κόκκορα.

«Αμερικανικά στρατεύματα στην Φινλανδία! Είναι μια τρελή ιδέα», προειδοποιεί ο Mearsheimer!!! Πολλοί εντός ΗΠΑ περιμένουν να εκλεγεί ο Τραμπ μήπως και σταματήσει όλα αυτά που γίνονται!


 Το φινλανδικό κοινοβούλιο ενέκρινε την Δευτέρα ομόφωνα ένα αμυντικό σύμφωνο με τις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο θα επιτρέψει την ενισχυμένη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ και την αποθήκευση αμυντικού υλικού στη Φινλανδία.

Δείγματα έντασης! Nέα Eλληνοτουρκική κόντρα στην θάλασσα; vid - Τι αναφέρει ο τουρκικός τύπος!


 Το Ελληνικό και το τουρκικό ναυτικό παρακολουθούν το ιταλικό πλοίο «Teliri», το οποίο κινείται εντός δυνητικής ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και υφαλοκρηπίδας και πραγματοποιεί πόντιση καλωδίων που αφορούν οπτικές ίνες!

Κρας τεστ η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Οι διαφωνίες των «87» και η κασσελακική πλειοψηφία

 


Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να επιλέγει να κινηθεί σε ήρεμα κι ενωτικά νερά κατά τη σημερινή (06/07) συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, χωρίς πάντως να τρέφει ψευδαισθήσεις πως δεν θα δεχθεί σφοδρή κριτική από την εσωκομματική αντιπολίτευση.

Tι έδειξαν οι βρετανικές εκλογές: Πώς θα μπορούσε η Νέα Δημοκρατία να υποστεί μία εκλογική συντριβή όπως οι Συντηρητικοί Και τα δύο κόμματα είχαν κοινές προκαταλήψεις και κοινές αποτυχίες

 


Θεόφραστος Ανδρεόπουλος 

Οι βρετανικές εκλογές και ότι ακολούθησε, έχουν πολλά κοινά σημεία με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

«Πάνω από 1 εκατομμύριο απώλειες»!! Αποκάλυψη από Αμερικανό για Ουκρανία που σοκάρει, vid - Πρόκειται με διαφορά για τον πιο αιματηρό πόλεμο στην Ευρώπη από την εποχή του Β'Π.Π.!


 Σύμφωνα με τον απόστρατο Αμερικανό συνταγματάρχη και βετεράνο του Πολέμου του Κόλπου, ο οποίος ήταν σύμβουλος του υπουργού Άμυνας του Τραμπ, Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, οι ανεπανόρθωτες απώλειες του ουκρανικού στρατού κατά τη σύγκρουση με τη Ρωσία είναι τεράστιες.

«BPAZEI» η Β. Ήπειρος για Ράμα-Μπελέρη: «Αυτό είναι πραξικόπημα»


Με αυτά τα λόγια αντέδρασε στην ανακοίνωση καθαίρεσης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη, ο γιος του Πέτρος, μιλώντας στο OPEN.

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ο χάρτης των πληρωμών έως 12 Ιουλίου


 
O «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 8 έως 12 Ιουλίου ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου: Λέοντες, δώστε προσοχή στα όνειρά σας απόψε


 Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Ανακαλύφθηκε Mαρμάρινο άγαλμα 2 μέτρων – Απεικονίζει τον θεό Ερμή

 


Αρχαιολόγοι με επικεφαλής τον καθηγητή Λουντμίλ Βαγκαλίνσκι από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Βουλγαρίας έφεραν στο φως ένα εξαιρετικά

Tέφρα και λάβα από την Αίτνα και το Στρόμπολι - Κλειστό το αεροδρόμιο της Κατάνια


 Τέφρα και λάβα εκτοξεύουν τα ηφαίστεια Αίτνα και Στρόμπολι στην Ιταλία, με αποτέλεσμα οι αρχές στη Σικελία να αναβαθμίσουν το επίπεδο συναγερμού και να κλείσουν προσωρινά το αεροδρόμιο της Κατάνια.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Πρόστιμο 33.000 σε επιχείριση για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας στην Κέρκυρα


 Συντονισμένη επιχείρηση της Κτηματικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργήθηκε σε παραλία της περιοχής

Η πόλη των 50.000 κατοίκων που ερήμωσε ξαφνικά και το μυστήριο που δεν μπορούν μέχρι και σήμερα να λύσουν οι αρχαιολόγοι


 Η μεσαιωνική πόλη είχε πάνω περίπου 50.000 κατοίκους και έσφυζε από ζωή και δραστηριότητες.  Ως το 1400 όμως σχεδόν ερημώθηκε και ακόμα και σήμερα, οι ειδικοί δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι συνέβη.

H εξαφάνιση των δεινοσαύρων και ο ρόλος τους στην εξάπλωση των σταφυλιών σε όλο τον κόσμο


 Τα σταφύλια είναι συνυφασμένα με την ιστορία της ανθρωπότητας εδώ και χιλιετίες, παρέχοντας τη βάση για τα κρασιά που παρήγαγαν οι πρόγονοί μας πριν από χιλιάδες χρόνια – αλλά αυτό μπορεί να μην συνέβαινε αν οι δεινόσαυροι δεν είχαν εξαφανιστεί από τον πλανήτη, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Χώρισε με την σύντροφό του επειδή ήθελε να πληρώνει για τα πάντα – «Δεν άντεχα άλλο, μου ζήτησε χρήματα ακόμη και για την πλαστική στη μύτη της»

 


Είναι ωραίο να έχεις έναν σύντροφο που θέλει να πληρώνει για ορισμένα πράγματα αλλά πρέπει να υπάρχουν όρια.

Αντώνης Ρέμος: Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή – Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος


 «Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή» τονίζει ο Αντώνης Ρέμος σε δήλωσή του σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση φοροδιαφυγής, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος».

Mε Xειροπέδες ζευγάρι στα Χανιά μετά από αλληλομηνύσεις - Ο σύζυγος ζήτησε το «panic button»


 Στη σύλληψη μιας 47χρονης και ενός 49χρονου για μεταξύ τους ενδοοικογενειακή βία, προχώρησαν οι αστυνομικοί στα Χανιά, με τον άνδρα να κάνει αίτηση να του χορηγηθεί «panic button» για το φόβο της ακεραιότητας του.

Η συνήθεια που αυξάνει κατά 45% τον κίνδυνο καρδιοπάθειας στις γυναίκες, σύμφωνα με μελέτη

 


Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι μια συνήθεια μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας στις γυναίκες έως και 45% και ίσως σας κάνει να επανεξετάσετε τον τρόπο που περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Πρέπει να ανησυχείτε;

Μην αποθαρρύνεσαι μέσα στην καταιγίδα... Ο Θεός θα κάνει το θαύμα του .. Αν το πιστεύεις γράψε, ΑΜΗΝ 🙏🙏

 


Ο Όρμπαν πέταξε στην Μόσχα για να συναντηθεί με τον Πούτιν - Eπιβεβαίωσε η Bουδαπέστη


 Ο γραμματέας Τύπου του Ούγγρου πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι ο Βίκτορ Όρμπαν μετέβη στη Μόσχα, όπου θα συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Economist: Οι πλουσιότερες και οι φτωχότερες χώρες για το 2024 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα O Economist κατατάσσει τις χώρες με βάση τρία μέτρα - Πού βρίσκονται ΗΠΑ, Κίνα, Ελλάδα


 Η ταξινόμηση των χωρών σε πλούσιες και φτωχές είναι ένα περίπλοκο εγχείρημα του Economist. Μέτρα όπως το ΑΕΠ επηρεάζονται από το μέγεθος του πληθυσμού (περισσότεροι άνθρωποι γενικά σημαίνουν περισσότερη παραγωγή).

Τέμπη: Σε Eξηγήσεις καλούνται από τον εισαγγελέα επτά στελέχη του OΣE για διαρροή ηχητικού υλικού


 Με την ιδιότητα του υπόπτου καλούνται να δώσουν εξηγήσεις επτά άτομα για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου σε βαθμό πλημμελήματος σχετικά με τη διαρροή ηχητικών καταγραφών αμέσως μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Mητσοτάκης: Συμπεριφορές πολιτικών που προσβάλλουν τους πολίτες δεν θα γίνονται ανεκτές

 


Τις κόκκινες γραμμές του ίδιου και της κυβέρνησής του απέναντι σε συμπεριφορές πολιτικών που θεωρούν ότι μπορούν να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο από τους πολίτες

Eνδοοικογενειακή Bία: «Πήγα στην αστυνομία και μου είπαν κυρία μου δεν φαίνεστε κακοποιημένη»

 


Σοκ προκαλεί καταγγελία θύματος ενδοοικογενειακής βίας ότι δεν έλαβε βοήθεια από την αστυνομία όταν την ζήτησε, λαμβάνοντας εξοργιστική απάντηση από τις Αρχές.

«Έχασα 94 κιλά με μία αλλαγή στη διατροφή μου» – 60χρονη αποκαλύπτει το κόλπο με τις κετόνες που βοηθάει στην απώλεια βάρους

 Δεν είναι μυστικό ότι η κετογονική δίαιτα ή διαίτα κέτο έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους στην απώλεια βάρους. Αλλά αν η δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων και υψηλών λιπαρών σας φαίνεται πολύ δύσκολη ή δεν έχετε τα

Αρχαιολόγοι βρήκαν περίεργα ραβδιά 12.000 ετών σε απομονωμένο σπήλαιο – Αποκαλύπτουν ένα άγνωστο μαγικό τελετουργικό που «σημάδεψε» 500 γενιές


 Τα υπολείμματα από δύο μικρές φωτιές και δύο περίεργα ραβδιά που χρονολογούνται πριν από 12.000 χρόνια και βρέθηκαν βαθιά μέσα σε ένα απομονωμένο σπήλαιο στη νότια Αυστραλία μπορεί

Κεραμέως: Το επίδομα ανεργίας θα γίνει εμπροσθοβαρές - Η 6ημερη εργασία δεν αλλάζει το πενθήμερο


 Ως fake news χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης για την εξαήμερη εργασία η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως, ενώ αναφέρθηκε στη γενικευμένη χρήση της ψηφιακής κάρτας εργασίας και στα μέτρα ενίσχυσης της απασχόλησης των γυναικών.

O Μιχάλης Πικραμένος είναι ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου της Eπικρατείας


 Νέος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας επελέγη από το υπουργικό συμβούλιο ο Μιχάλης Πικραμένος, μετά από σχετική εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη.

Βρετανία: «BPOXH» οι αποδοκιμασίες για τον Σούνακ - Θριαμβευτής ο Στάρμερ αναλαμβάνει τα ηνία


 Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ κατά την έξοδο του από τα κεντρικά γραφεία του Συντηρητικού Κόμματος το πρωί της Παρασκευής,

Σε όλη την Xώρα! Χαμός με τις ψηφιακές καταγγελίες Ελλήνων εναντίον Ελλήνων - Mια νέα κοινωνία εκκολάπτεται


 Η εφαρμογή MyCoast είναι το νέο «εργαλείο» του ο κρατικού μηχανισμού, προκειμένου να εντείνει τους ελέγχους στις παραλίες, καθώς πλέον ακτές όλης της χώρας έχουν από πάνω τους το «μάτι» του κράτους για να ενισχύσει τους ελέγχους στις παραλίες!

Pωσικό χτύπημα εναντίον ξένων μισθοφόρων στην Οδησσό! Tόσους σκότωσαν, όπως λένε - Βρετανοί και άλλοι βρίσκονται στην περιοχή!


 Επίθεση στην τοποθεσία ξένων μισθοφόρων πραγματοποιήθηκε στην πόλη Τσερνομόρσκ, στην περιοχή της Οδησσού, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, σκοτώθηκαν 18 μαχητές, δήλωσε στο RIA Novosti ο συντονιστής του Νικολάεφ, Σεργκέι Λεμπέντεφ, επικαλούμενος συναδέλφους της Οδησσού.

Σούνακ: Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για την ήττα των Τόρις - Zητώ συγγνώμη


 Την πλήρη ευθύνη για την  ήττα των Τόρις ανέλαβε ο Ρίσι Σούνακ ο οποίος προανήγγειλε την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος. 

Δείτε πως μεταφέρουν οι Αλβανοί τον Μπελέρη! Σαν επικίνδυνο εγκληματία! BINTEO οργής - Αυτοί θέλουν να εισέλθουν στην Ενωμένη Ευρώπη;

 


Ως επικίνδυνος εγκληματίας μεταφέρθηκε ο Φρέντης Μπελέρης στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των Αλβανών!

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ύπνος: Αυτή είναι η καλύτερη θέση για να Kοιμηθείτε όταν έχετε δυσπεψία, σύμφωνα με ειδικούς


 Ταλαιπωρείστε από δυσπεψία επειδή φάγατε υπερβολικά το βράδυ; Ειδικοί αναφέρουν ότι ο ύπνος σε μια συγκεκριμένη θέση μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης.

Τραγωδία στην Ιταλία: Αποκεφάλισε τον αδελφό του και πέταξε το Kεφάλι από το Mπαλκόνι


 Ενα μακάβριο έγκλημα, συγκλονίζει το μικρό χωριό Παναράνο, κοντά στο Μπενεβέντο, 50 χλμ. βόρεια από τη Νάπολη της Ιταλίας. Ένας 65χρονος άνδρας δολοφονήθηκε από τον 59χρονο αδελφό του ενώ κοιμόταν, με μακάβριο τρόπο.

Κρατήστε τα Kουνούπια μακριά από τη βεράντα σας με έναν φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο

 


Καθώς ετοιμάζεστε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο στον εξωτερικό χώρο σας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αξίζει να σκεφτείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε τα κουνούπια.

Eιδικοί λένε ότι οι Eκπομπές άνθρακα εκτινάχθηκαν εξαιτίας της τεχνητής νοημοσύνης - Άλλοι ανησυχούν πως η AI απειλεί τη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια


Η ακόρεστη δίψα της τεχνητής νοημοσύνης για ενέργεια απειλεί να δυναμιτίσει τον κλιματικό στόχο της Google, σύμφωνα με τον οποίο οι καθαρές εκπομπές άνθρακα της εταιρείας πρέπει να έχουν μηδενιστεί έως το 2030.

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις