Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου: Ζυγοί, ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός

Έχετε ένα δημιουργικό σφάλμα και μπορεί απλώς να αναβάλετε κάποιες ευθύνες, ώστε να μπορέσετε να εργαστείτε σε αυτές τις νέες ιδέες που εμφανίζονται. Δεν είναι η ώρα για να τα βγάλετε νόημα ή να τα συσκευάσετε και να φτιάξετε ένα σχέδιο για αυτά. Απλώς δείτε τον εαυτό σας ως ένα δοχείο έμπνευσης, να είστε ανοιχτοί, μην κρίνετε τι συμβαίνει και μέχρι το τέλος της ημέρας, το σημειωματάριό σας θα ξεχειλίσει από ιδέες.


Ταύρος

Το συναισθηματικό σας εύρος θα είναι αρκετά ενεργό σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε πιο εκφραστικοί συναισθηματικά από ότι συνήθως, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα που νιώθατε. Όλοι είμαστε γεννημένοι καλλιτέχνες και εκφράζουμε τη δημιουργικότητά μας με διαφορετικούς τρόπους, γι’ αυτό δημιουργήστε χώρο για να δοκιμάσετε να εκτελέσετε μια εργασία ή ένα έργο με διαφορετικό τρόπο, καθώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εκφράσετε την άγρια ​​και χωρίς λογοκρισία εκδοχή σας .


Δίδυμοι

Οι συζητήσεις που κάνετε σήμερα θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν μερικές πολύ συναρπαστικές σκέψεις που θα μπορούσαν να ανοίξουν έναν εντελώς νέο κόσμο για εσάς. Φροντίστε λοιπόν να ξεκινήσετε κάποιες συζητήσεις στο καφενείο της περιοχής σας και να είστε λίγο πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να παρουσιάσετε τις σκέψεις σας στην κοινότητά σας, αυτό μπορεί να είναι είτε στη δουλειά είτε ακόμα και σε ένα blog.


Καρκίνος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αξιολογήσετε σε ποιο ψυχικό χώρο έχετε βρεθεί για να κάνετε κάποιες επιλογές ζωής. Η αυτοεκτίμησή μας αντανακλά σε μεγάλο βαθμό τις δεσμεύσεις και τις συμφωνίες που έχουμε κάνει, οπότε αν οι επιλογές που έχετε κάνει δεν σας έχουν κάνει να νιώσετε ότι τιμάτε τον εαυτό σας, αυτή είναι μια μεγάλη κοσμική ευκαιρία να τις διορθώσετε και να τις αλλάξετε. Πώς υπενθυμίζετε στον εαυτό σας την αξία σας όταν αντιμετωπίζετε σημαντικές αποφάσεις;


Λέων

Το εσωτερικό σας παιδί θέλει να περιπλανηθεί ελεύθερο, γι’ αυτό βγάλτε το ενήλικο κοστούμι σας και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να είναι απλώς ανόητο και παιχνιδιάρικο. Όταν νιώθουμε παιχνιδιάρικοι, νιώθουμε πιο ανάλαφροι και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα όπως είναι, χωρίς να αφήνουμε το μυαλό μας να δημιουργεί φανταστικούς μύθους. Δεν είναι καιρός να δεις περιορισμούς. μπορείτε να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε την επέκταση. Μια σημείωση για το ημερολόγιό σας: Πώς μπορεί το να βυθιστείτε σε παιχνιδιάρικες ή δημιουργικές δραστηριότητες να σας βοηθήσει να πάρετε τον εαυτό σας λιγότερο σοβαρά;


Παρθένος

Προσέξτε ότι δεν θα πέσετε φροϋδικό ολίσθημα… Το ασυνείδητό σας είναι ορθάνοιχτο και αναπηδά από δημιουργικότητα, έμπνευση και οράματα, αλλά πάνω από όλα μπορείτε να πλησιάσετε τις δικές σας αλήθειες. Όταν νιώθουμε ότι μπορούμε να είμαστε ο αυθεντικός εαυτός μας, δίνουμε στον εαυτό μας την άδεια να είμαστε ειλικρινείς για το τι θέλουμε και τις εμπειρίες μας. Έτσι, αν νιώθετε ότι κάνατε ευχαρίστηση στους ανθρώπους και αγνοούσατε τις επιθυμίες σας, μπορεί απλώς να επαναστατήσετε σήμερα.


Ζυγός

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να μαζευτείτε με τους φίλους σας και να είστε στην καρδιά της κοινότητάς σας. Μπορεί να λαχταράτε μια βαθύτερη αίσθηση ομαδικότητας και το εσωτερικό σας παιδί μπορεί να θέλει να αισθάνεται παρηγοριά όταν είναι με άτομα με τα οποία αισθάνεστε ασφαλείς, όπου μπορείτε να αισθάνεστε αρκετά ασφαλείς ώστε να είστε ο πιο αληθινός εαυτός σας. Το να φοράτε μάσκα όλη την ώρα είναι εξουθενωτικό, οπότε ποιος βγάζει το εσωτερικό σας παιδί όταν η μάσκα πέφτει αβίαστα;


Σκορπιός

Μπορεί να θέλετε να αναλάβετε περισσότερη εξουσία στη θέση της σταδιοδρομίας σας, καθώς μπορεί να σας φέρει περισσότερο δημιουργικό πρακτορείο, να φέρετε νέες ιδέες και έργα χωρίς μικροδιαχείριση ή να χρειάζεται να ζητήσετε άδεια. Εάν υπάρχουν αισθήματα φόβου ή αναξιότητας με την ανάληψη θέσης ως ηγέτης, αυτή είναι μια ουσιαστική στιγμή για να επουλώσετε αυτές τις πληγές.


Τοξότης

Ξεκινήστε μια νέα μελέτη, να είστε περίεργοι, να βγείτε στον κόσμο και να γοητευτείτε με όλα όσα βλέπετε. Δεν υπάρχει χώρος για πλήξη σήμερα και μπορεί να νιώσετε ότι κάτι σας ξύπνησε για να σας υπενθυμίσει ότι «υπάρχουν περισσότερα στη ζωή» και «υπάρχουν πάντα περισσότερα να ανακαλύψετε». Έτσι, αν έχετε αφήσει την περιέργειά σας να κοιμηθεί, ήρθε η ώρα να της δώσετε κάτι νέο.


Αιγόκερως

Ο εσωτερικός σας κόσμος είναι πλούσιος με ιστορίες, αποκαλύψεις και ερωτήσεις. Καθίστε με τον εαυτό σας σήμερα και αγκαλιάστε τον σκιώδη εαυτό σας. Ο σκιώδης εαυτός δεν είναι μόνο τα πράγματα για τον εαυτό μας για τα οποία ντρεπόμαστε, αλλά κρατά και τα κλειδιά για δώρα που δεν γνωρίζαμε ότι είχαμε. Και ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψετε νέα ταλέντα είναι να παρατηρήσετε αυτές τις ιδιόμορφες δημιουργικές παρορμήσεις που σας ωθούν. Μην τους αγνοήσετε, ο χρυσός βρίσκεται εκεί.


Υδροχόος

Θα μπορούσατε να κάνετε μερικές σημαντικές συζητήσεις σήμερα με κάποιον με τον οποίο είστε στενά συνδεδεμένοι. Εάν υπάρχει κάτι που σας πιέζει να αναφέρετε, σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε ωθημένοι να το αφήσετε έξω. Μερικές φορές, όσο περισσότερο σκεφτόμαστε αυτό που πρόκειται να πούμε, τόσο πιο περίπλοκο μπορούμε να το κάνουμε. Αφήστε τις αλήθειες σας να είναι ελεύθερες, καθώς μπορείτε να καλλιεργήσετε ένα επίπεδο ιερής διαφάνειας που μπορεί να θρέψει τις ρίζες των σχέσεών σας.


Ιχθύες

Αυτή είναι η στιγμή για να προσθέσετε περισσότερη χαρά στο εργασιακό σας περιβάλλον, οπότε αν αισθάνεστε λίγο βαριεστημένοι και χωρίς έμπνευση, ήρθε η ώρα να ταρακουνήσετε τα πράγματα. Αν κοιτούσατε τη δουλειά ως μια μορφή παιχνιδιού, πώς θα αλλάξει αυτό την προσέγγισή σας στις δικές σας καθημερινές εργασίες; Όταν παίρνουμε τους ρόλους μας πολύ στα σοβαρά, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση και η προσοχή μας μπορούν εύκολα να μειωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις