Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις αυτά τα 7 πράγματα για τον σύντροφό σου, ζεις τον απόλυτο έρωτα

 


Όλοι ξέρουμε ότι η αγάπη φαίνεται στις πράξεις, όχι στα λόγια. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ο έρωτας προκαλεί μία έκρηξη συναισθημάτων, δίνοντάς μας τη δύναμη να κάνουμε και τα πιο απίστευτα πράγματα.

Πώς όμως μπορείτε να καταλάβετε αν είστε πραγματικά ερωτευμένος;

Η απάντηση δεν είναι ίδια για όλους. Κάθε άνθρωπος, εκφράζεται διαφορετικά.

Αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις αυτά τα 7 πράγματα για τον σύντροφό σου, είσαι βαθιά ερωτευμένος

  • Η ευτυχία τους είναι προτεραιότητά σας
  • Είστε πρόθυμοι να «ξεβολευτείτε»
  • Δείχνετε την ευάλωτη πλευρά σας
  • Σέβεστε την προσωπικότητά του
  • Προσπαθείτε να επιλύσετε τις συγκρούσεις αντί να τις αποφεύγετε
  • Στηρίζετε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους
  • Είστε δίπλα τους όταν είναι στις πιο άσχημες στιγμές τους

Πώς 7 ενέργειες μαρτυρούν ότι είστε πραγματικά ερωτευμένος με τον σύντροφό σας

Η ευτυχία τους είναι προτεραιότητά σας

Στον αληθινό έρωτα, ο ένας νιώθει χαρά με την ευτυχία του άλλου.

Οι σύντροφοι κάνουν ό,τι περνά απ’ το χέρι τους για να είναι το ταίρι τους ευτυχισμένο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζονται μεγάλες θυσίες, ή ότι πρέπει να χάσει κανείς τον εαυτό του σε μία σχέση. Όμως, η ευτυχία του συντρόφου, είναι μία από τις προτεραιότητες.

Είστε πρόθυμοι να «ξεβολευτείτε»

Έτυχε ποτέ να κάνετε κάτι που δεν περιμένατε απ’ τον εαυτό σας;

Όταν αγαπάμε πολύ τον σύντροφό μας, τολμάμε να βγούμε από τα γνωστά και τετριμμένα, να δοκιμάσουμε εμπειρίες που δεν φανταζόμασταν.

Δείχνετε την ευάλωτη πλευρά σας

Από μικρή ηλικία, μας μαθαίνουν να μη δείχνουμε τις αδυναμίες μας, να φαινόμαστε δυνατοί.

Ο αληθινός έρωτας όμως, μπορεί να το αλλάξει αυτό.

Ειδικά στα αρχικά στάδια μιας σχέσης, οι σύντροφοι διστάζουν να εκδηλωθούν ή να εκτεθούν. Δεν θέλουν ν’ αποκαλύψουν τις ατέλειες και τις ανασφάλειές τους. Αυτό σταδιακά μπορεί ν’ αλλάξει.

Στο πλαίσιο μιας συντροφικής σχέσης όπου υπάρχει έρωτας, οι σύντροφοι νιώθουν την ασφάλεια να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να μιλήσουν για τους φόβους τους.

Ο έρωτας μας επιτρέπει να δείξουμε την ευάλωτη πλευρά μας.

Σέβεστε την προσωπικότητά του

Σε μία συντροφική σχέση, κάποιοι σύντροφοι μπορεί να χάσουν την ατομική τους ταυτότητα.

Όσο σημαντικό είναι, ένα ζευγάρι να περνά χρόνο μαζί, να έχει κοινά ενδιαφέροντα, άλλο τόσο σημαντικό είναι να διατηρούν την ατομικότητα και την μοναδικότητά του. Να διατηρεί τις δραστηριότητες, τις ασχολίες που τον ευχαριστούν, να καλλιεργεί τις φιλικές του σχέσεις και τον κοινωνικό κύκλο.

Προσπαθείτε να επιλύσετε τις συγκρούσεις αντί να τις αποφεύγετε

Καμία σχέση δεν είναι μόνο ρόδινη.

Οι καυγάδες και οι διαφωνίες, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των σχέσεων, αλλά η διάθεση των συντρόφων να τις λύσουν, είναι ενδεικτική των συναισθημάτων τους.

Μάλιστα, μία έρευνα έχει αποδείξει ότι, ο τρόπος με τον οποίο τα ζευγάρια που διευθετούν άμεσα τις διαφωνίες τους είναι γενικά, πιο ευτυχισμένα.

Δύο σύντροφοι που είναι ερωτευμένοι, θέλουν να συζητούν και να λύνουν τις διαφωνίες τους, αντί να τις αποφεύγουν. Είναι πρόθυμοι να κάνουν υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Με άλλα λόγια, αν θέλετε ν’ αντιμετωπίζετε τα προβλήματα και να τα λύνετε, τότε έχετε βαθιά αισθήματα για τον σύντροφό σας.

Στηρίζετε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους

Όλοι οι άνθρωποι έχουν όνειρα, τα οποία, ένας ερωτευμένος σύντροφος στηρίζει και θέλει να δει να γίνονται πραγματικότητα.

Δεν τον κάνει ν’ αμφιβάλλει ή να φοβάται, του δίνει ιδέες, του προσφέρει κίνητρο, του συμπαραστέκεται στην προσπάθεια να πετύχει τους στόχους του.

Δεν χρειάζεται να συμφωνεί σε όλα, αλλά ένας ερωτευμένος σύντροφος δίνει θάρρος και δύναμη στον άλλο να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Είστε δίπλα τους όταν είναι στις πιο άσχημες στιγμές τους

Ένας ερωτευμένος, θέλει να είναι παρών στις πιο δύσκολες στιγμές του συντρόφου του. Θέλει να είναι εκεί αν χάσει τη δουλειά του. Όταν αμφιβάλλει για τον εαυτό του, ο άλλος σύντροφος τον στηρίζει και του δίνει θάρρος.

Tip

Αν αναγνωρίζετε τις παραπάνω ενέργειες στη συμπεριφορά σας, τότε μάλλον είστε πολύ ερωτευμένος.

Ο έρωτας δεν εκδηλώνεται μόνο με κινήσεις εντυπωσιασμού ή βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά μέσα από μικρά, καθημερινά πράγματα: τα κοινά όνειρα, τη θέληση να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου.

Όταν στέκεσαι στο πλευρό του συντρόφου σου, στα εύκολα και τα δύσκολα, όταν τον σέβεσαι και στηρίζεις τα όνειρά του, όταν είσαι παρών, σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά.

Οι ερωτικές σχέσεις προϋποθέτουν προσπάθεια, υπομονή και κατανόηση. Αυτά άλλωστε είναι που τις κάνουν τόσο ξεχωριστές και ικανοποιητικές.

Ο όμορφος δεσμός με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευθεί, είναι μία από τις ουσιαστικότερες και εντονότερες εμπειρίες έχει να προσφέρει η ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις