Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου: Λέοντες, δώστε προσοχή στα όνειρά σας απόψε


 Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.


Κριός

Το εγώ λαχταράει την άμεση ικανοποίηση, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι πάντα αυτό που χρειάζεστε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να αναρωτηθείτε, «Πώς μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να διευρύνει την επίγνωσή του πέρα από το υπάρχον περιβάλλον μου;» Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες στη ζωή μας, και υπάρχουν στιγμές που πρέπει να γνωρίζουμε πως έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο μπορούμε και είναι υπό τον έλεγχό μας. Αφεθείτε για να δείτε ποιες άλλες δυνατότητες υπάρχουν έξω από τη δική σας οπτική γωνία.


Ταύρος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή να εξασκήσετε την τέχνη της παρουσίας και να αφήσετε πίσω σας οποιαδήποτε τάση υπερβολικής σκέψης που μπορεί να σας απομακρύνει από το να είστε παρόντες στο σήμερα. Σκεφτείτε πώς νιώθετε όταν επιτρέπετε στις αισθήσεις σας να σας καθοδηγούν και πόσο επιτρέπετε στον εαυτό σας να παραδοθεί στις σκέψεις σας χωρίς να χρειάζεται να τις ελέγχετε. Άραγε οι σκέψεις σας, σας ελέγχουν, ή εσείς τις ελέγχετε;


Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο ανοιχτοί σε αυθόρμητη δημιουργική δράση, όσον αφορά το πώς και σε τι επενδύετε τον χρόνο σας. Είναι μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις ιδέες που μπορεί να λάβετε, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τις δημιουργικές σας αισθήσεις, ειδικά όσον αφορά το πώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος για να αλλάξετε τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και να θέσετε τον εαυτό σας σε νέες οικονομικές προκλήσεις.


Καρκίνος

Βεβαιωθείτε ότι θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας, καθώς μπορεί να νιώθετε πιο άνετα να μοιραστείτε την πιο ευαίσθητη πλευρά σας χωρίς να λογοκρίνετε τον αυθεντικό εαυτό σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να καταλάβετε πως ό,τι λέτε έχει σημασία και αξία. Όλα όσα λέμε επηρεάζουν τους γύρω μας, και αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεκινήσετε συζητήσεις που μπορούν να δημιουργήσουν πιο στενές συνδέσεις.


Λέων

Δώστε προσοχή στα όνειρά σας απόψε, καθώς μπορεί να δείτε έντονες εικόνες που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο ευαισθητοποιημένοι στα οράματα και τις νέες ιδέες που αναβλύζουν κάτω από την επιφάνεια. Παράλληλα, είναι εξίσου σημαντικό να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας για να δείτε πού σας οδηγεί σε σχέση με τη δική σας εμπειρία.


Παρθένος

Το μυαλό σας μπορεί να γίνει πιο δραστήριο, και ξαφνικές ιδέες και σκέψεις μπορεί να αναδυθούν από το ασυνείδητό σας σχετικά με τον μακροπρόθεσμο στόχο σας. Ίσως να αλλάξει ο στόχος, και δεν πειράζει κιόλας. Αφήστε την περιέργεια να σας οδηγήσει σε αυτά τα πιθανά σημεία στροφής. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να παρατηρήσετε πώς οι ασυνείδητες σκέψεις σας επηρεάζουν τις επιλογές σας, καθώς αυτό μπορεί να σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε έναν πιο αργό ή πιο σκόπιμο τρόπο για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.


Ζυγός

Κατά τη διάρκεια αυτής της κοσμικής ενέργειας, ακολουθήστε τις περιέργειές σας, καθώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική σας γωνία για το πώς μπορείτε να περιστρέψετε τους στόχους σας προς μια φρέσκια νέα κατεύθυνση όσον αφορά την καριέρα σας. Αυτές οι ιδέες μπορεί να είναι πιο ασυνήθιστες, αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο πρακτικές. Να είστε ανοιχτοί στο να ξετυλίξετε διαφορετικούς τρόπους να βλέπετε τα πράγματα, καθώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε πόσο ισχυρό επηρεάζει το μυαλό μας την ικανότητά μας να κατανοήσουμε τη μεγαλύτερη εικόνα.


Σκορπιός

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να εξασκηθείτε στο να είστε ανοιχτοί στο να λαμβάνετε και να συνεισφέρετε θετικά στον κόσμο, καθώς μπορεί να σας δουν ως μέντορα ή οδηγό σε αυτή τη διάρκεια του κοσμικού κύκλου. Όταν είστε ανοιχτοί και δεκτικοί, βρίσκεστε σε μια κατάσταση ροής. Αν νιώθετε ότι αντιστέκεστε, κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε σε ποιο τομέα της ζωής σας χρειάζεται να αφήσετε πλήρως τον έλεγχο.


Τοξότης

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή να συνδεθείτε με την εσωτερική σας φωνή για να συνειδητοποιήσετε πώς οι επιλογές σας επηρεάζουν τη σχέση σας με τις συνήθειες, τη ρουτίνα και τις συνεργασίες σας. Όταν μας καθοδηγεί ο αυθεντικός εαυτός μας, μπορούμε να αρχίσουμε να κάνουμε συνειδητές επιλογές με πολύ λιγότερο φόβο και να δούμε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα χωρίς να εγκλωβιζόμαστε σε έναν. Αφήστε τον έλεγχό σας για να ανοιχτείτε στις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.


Αιγόκερως

Τα βασικά θέματα που θα ενισχυθούν αυτή την περίοδο είναι η αρμονία, η ισορροπία και η συνεργασία. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να σκεφτείτε ποιοι τομείς της ζωής σας χρειάζονται αποκατάσταση με μια αίσθηση ειρήνης. Φροντίστε να είστε πιο υπομονετικοί με τον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι οι αποφάσεις σας είναι ευθυγραμμισμένες αντί να παίρνετε γρήγορες, απότομες αποφάσεις. Ποια συναισθήματα προκύπτουν όταν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη απόφαση και πώς μπορείτε να παραμείνετε υπομονετικοί ενώ τα διαχειρίζεστε;


Υδροχόος

Ίσως να νιώθετε ότι σας τραβάνε προς διαφορετικές κατευθύνσεις όσον αφορά τη δουλειά σας, σαν να μπορείτε να αναλάβετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό, όμως, να εστιάσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε πράγματα που σας γεμίζουν και σας δίνουν κάτι πίσω. Μπορεί να είστε πιο δεκτικοί στο να πειραματιστείτε με διαφορετικά projects, και αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ανακαλύψετε ποια από αυτά σας προσφέρουν την μεγαλύτερη ικανοποίηση.


Ιχθύες

Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα να καταλάβετε πώς φροντίζετε αυτή τη στιγμή το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Ίσως νιώσετε κάποια υπενθύμιση για το πώς οι πληγές που κουβαλάτε μπορεί να επηρεάζουν τα δημιουργικά σας ένστικτα. Το εσωτερικό μας παιδί είναι ο πιο χαρούμενος, ελεύθερος και δημιουργικός μας εαυτός, χωρίς αναστολές. Ωστόσο, για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στη χαρά που περιβάλλει το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτούμε τις παλιές εμπειρίες μας για να επεξεργαστούμε βαθιά τραύματα, τα οποία μπορούν να απελευθερώσουν την κριτική σκέψη και τον φόβο της απόρριψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.