Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Ο Ιούλιος προετοιμάζει αυτά τα 4 ζώδια για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους


 Ο Ιούλιος έρχεται φέρνοντας μαζί του μια αύρα αλλαγής και ανανέωσης, αγγίζοντας ιδιαίτερα 4 ζώδια. Για κάθε ένα από αυτά, αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του μοναδικές εμπειρίες και προκλήσεις που θα τα οδηγήσουν σε μια σημαντική στροφή στη ζωή τους.

Ας αγκαλιάσουν το πνεύμα της ανανέωσης, ας ακούσουν τα μηνύματα που στέλνει το σύμπαν και ας αφήσουν τον εαυτό τους να κατευθυνθεί προς μια ζωή γεμάτη ευτυχία και εκπλήρωση.

Ο Ιούλιος προετοιμάζει αυτά τα 4 ζώδια για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους

  • Δίδυμοι
  • Λέων
  • Παρθένος
  • Τοξότης

Δίδυμοι

Ο Ιούλιος σου δίνει μια γεύση από το τι είναι εφικτό, Δίδυμε. Ίσως αυτές οι καλοκαιρινές διακοπές να είναι το σημάδι που έψαχνες για να μετακομίσεις ή απλά να ανανεώσεις τον τρόπο που κάνεις τα πράγματα στο σπίτι σου.

Μια αλλαγή παραστάσεων είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αλλάξεις οπτική γωνία, να δεις την καθημερινότητά σου με διαφορετικό μάτι και να ανακαλύψεις το απρόσμενο.

Υπάρχουν νέοι φίλοι να κάνεις, νέα χόμπι να βρεις, νέα αγαπημένα εστιατόρια να ανακαλύψεις σε κοντινή απόσταση από την πόρτα σου. Ίσως αυτό είναι μέρος του προβλήματος. Δεν βλέπεις το περιβάλλον σου σαν κάτι που αξίζει έναν όμορφο περίπατο, όπως θα έκανες αν ήσουν απλά ένας περαστικός επισκέπτης. Το να γίνεις τουρίστας στην πόλη σου θα σε βοηθήσει να συνδεθείς με την κοινότητά σου με έναν τρόπο που θα σε προετοιμάσει για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου που είναι στη γωνία.

Λέων

Λέοντα, ο Ιούλιος σε εμπνέει με τρόπο που δεν νόμιζες μέχρι τώρα ότι είναι δυνατόν. Θα συνδεθείς με ένα νέο αγαπημένο αντικείμενο που έχει σχέση με τέχνη, είτε πρόκειται για ένα ανάγνωσμα στην παραλία, ένα ηχητικό βιβλίο για το οδικό σου ταξίδι, μια έκθεση σε μουσείο που σε επισκέπτεται, ή ένα καινούριο βινύλιο.

Κάτι δημιουργικό συνδέεται με το παρελθόν και το παρόν σου, ενώ ταυτόχρονα σου ανοίγει τα μάτια σε ένα πιθανό μέλλον. Ταυτίζεσαι με έναν πρωταγωνιστή, ένα συγκεκριμένο ρεφρέν, μια σειρά αυτοπροσωπογραφιών ή οποιοδήποτε έργο που πυροδοτεί το ενδιαφέρον σου με προσωπικό τρόπο.

Το να νιώθεις ότι η εμπειρία σου γίνεται αντιληπτή από κάποιον άλλον και λαμβάνει ανταπόκριση, σε κάνει να νιώθεις λιγότερο μόνος και σου δίνει τη δύναμη να ακολουθήσεις τα βήματα αυτού του ατόμου, είτε δημιουργώντας τη δική σου τέχνη, είτε απλά χαράζοντας τη δική σου αίσθηση ταυτότητας. Αυτό που έρχεται μετά είναι η μεγάλη αλλαγή ζωής που περίμενες.

Παρθένος

Παρθένε, αυτός ο Ιούλιος αντιπροσωπεύει μια απώλεια κάποιου είδους. Κάτι διαφορετικό υπάρχει σε αυτόν τον Ιούλιο σε σχέση με όλους τους προηγούμενους. Μπορεί να πρόκειται για μια πρόσφατη απώλεια, έναν φίλο που μετακόμισε μακριά, ένα αγαπημένο πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή ή κάτι που ούτε καν συνειδητοποιείς ότι θρηνείς. Μια μικρή παράδοση, όπως ένα παγωτό χωνάκι από το αγαπημένο σου μαγαζί που έκλεισε. Μια δουλειά που δεν σου άρεσε καν, αλλά την συνήθισες μετά από χρόνια και χρόνια της ίδιας ρουτίνας. Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου ξεπροβάλλει από τις σκιές όταν αναγνωρίσεις και αντιμετωπίσεις αυτή την θλίψη.

Αυτό που σου λείπει, όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι, αντιπροσωπεύει κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό του. Ίσως είναι η άνεση, η σταθερότητα, η αθωότητα της παιδικής ηλικίας, η ελπίδα και η αίσθηση του ανήκειν. Ο εντοπισμός των πραγματικών σου αναγκών είναι το πρώτο βήμα για να τις αναζητήσεις. Τότε είναι που η ζωή σου θα μεταμορφωθεί.

Τοξότης

Τοξότη, αυτόν τον Ιούλιο θα κάνεις μικρά βήματα για να επανεφεύρεις τον τρόπο που προσεγγίζεις την φροντίδα του εαυτού σου. Είσαι ο κυνηγός της συγκίνησης, αυτός που σχεδιάζει ραντεβού, διακοπές, περιπέτειες, οτιδήποτε για να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αλλά αυτόν τον μήνα, συνειδητοποιείς ότι και η ρουτίνα χρειάζεται λίγη φροντίδα και αγάπη. Ενώ το τυρί εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο σημαντικές ομάδες τροφίμων,  καλό θα ήταν να εμπλουτίσεις τα γεύματά σου και με είδη από άλλες ομάδες τροφών. Οι συνήθειές σου στον ύπνο είναι τόσο ακανόνιστες που δεν μπορούν καν να χαρακτηριστούν συνήθειες. Το άγχος που νιώθεις να βγεις έξω και να κάνεις κάτι, να είσαι κάπου, να πίνεις ένα ποτό με κάποιον, θα μπορούσε να ανακουφιστεί με έναν μεγάλο περίπατο ή μια καλή προπόνηση.

Όταν αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι οι λύσεις που χρησιμοποιείς για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου παρέχουν μόνο προσωρινή ανακούφιση, ήρθε η ώρα να βρεις τα καθημερινά πράγματα που θα αλλάξουν πραγματικά τον τρόπο που νιώθεις. Αυτό θα μεταμορφώσει τη ζωή σου σε μεγάλο βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις