Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 33χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρώην συντρόφου του – Eίχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει μπροστά στο παιδί της


 Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 33χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι στις αρχές Ιουνίου, μπήκε με χρήση βίας στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, η οποία βρισκόταν εκεί με το ανήλικο παιδί της, σπάζοντας την πόρτα, και προσπάθησε να την στραγγαλίσει με τη χρήση σχοινιού και θηλιάς που είχε κατασκευάσει, ενώ πριν αποχωρήσει, την γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 33χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών και τον εντοπισμό ατόμων που διώκονται με καταδικαστικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθη πρωινές ώρες της 29-6-2024 στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 33χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, ο 33χρονος κατηγορείται ότι στις αρχές Ιουνίου, εισήλθε βιαίως στην οικία της πρώην συντρόφου του, η οποία βρισκόταν εκεί με το ανήλικο τέκνο της, σπάζοντας την πόρτα, και προσπάθησε να την στραγγαλίσει με τη χρήση σχοινιού και θηλιάς που είχε κατασκευάσει, ενώ πριν αποχωρήσει, την γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές και Ανακριτικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις