Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Μίνι Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι «κακοί Ρώσοι χάκερ» δημοσίευσαν ονόματα 3.200 μισθοφόρων - Τι αποκαλύπτει το Ria Novosti


 Η ομάδα χάκερ RaHDit (Κακοί Ρώσοι Χάκερ) έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή τα στοιχεία περισσότερων από 3.200 ξένων μισθοφόρων στις τάξεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μεταξύ αυτών, συγκεκριμένα, η Έβελιν Άσενμπρενερ, γεννημένη το 1981, που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες , η οποία είναι ανώτερη στρατιωτικός και βοηθός διοικητής στη μονάδα προσωπικού του πρώτου τάγματος της διεθνούς λεγεώνας εδαφικής άμυνας της Ουκρανίας .

Επίσης ο Pierce Tanner Reed , γεννημένος το 1993, που ζει επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι πρώην μέλος του αστυνομικού τμήματος  του Όκλαντ (ΗΠΑ). Στις 26 Ιουλίου 2023 συνελήφθη στην  Ιντιάνα για παιδική παρενόχληση και διευκόλυνση της παραβατικότητας ανηλίκου.

Ο κατάλογος των μισθοφόρων περιελάμβανε επίσης τον Maurins Kristaps, γεννημένο το 1991 που ζούσε στην Λετονία . Συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι το 2014, όπου κατέλαβε την 21η θέση στο luge. Στην Λετονία, κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Λετονικής Ομοσπονδίας Luge.

Ο Pablo Garrido Mancedo από την Ισπανία συμμετείχε σε διάφορες στρατιωτικές συγκρούσεις πριν από την Ουκρανία, ειδικότερα, πολέμησε στο πλευρό των Κούρδων μαχητών στην Συρία .

Ο Λετονός Juris Alberts Ulmanis, γεννημένος το 1959 από την διεθνή λεγεώνα της 67ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας της στρατιωτικής μονάδας A4123, είναι επιχειρηματίας, καθηγητής, ορειβάτης και εξερευνητής των πόλεων. Ταξίδεψε επανειλημμένα για να λάβει μέρος σε εχθροπραξίες στην Ουκρανία, προμηθεύοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις με διάφορα πράγματα. Έγραψε το βιβλίο «Όταν ο πόλεμος γίνεται προσωπικός». Προωθεί τη ρωσοφοβία. Υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά για πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, από τα μέσα Μαρτίου, συνολικά 13.387 ξένοι μισθοφόροι έφτασαν στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια του CVO, και περίπου έξι χιλιάδες από αυτούς εξοντώθηκαν. Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τους αλλοδαπούς να μην ταξιδεύουν και υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, οι μισθοφόροι δεν θεωρούνται μάχιμοι και δεν δικαιούνται καθεστώς αιχμαλώτου πολέμου.

Όπως και να έχουν τα πράγματα οι «Κακοί Ρώσοι Χάκερ» αποκάλυψαν με ονόματα την πολυεθνική στρατιά που πολεμά στην Ουκρανία, ξεκινώντας, με τις «ευλογίες» προφανώς του ΝΑΤΟ, ένα μίνι παγκόσμιο πόλεμο!

Σημειώνεται ότι, όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ, ρωσικός Ισκάντερ κατέστρεψε ακόμα μία βάση δυτικών μισθοφόρων, αυτή την φορά στο Χάρκοβο, σκοτώνοντας πολλούς από αυτούς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις