Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Τα 3 ζώδια που θα προσελκύσουν τον πλούτο από σήμερα, 16 Ιουλίου


 Όλοι θέλουμε να μάθουμε το μυστικό για να προσελκύσουμε τον πλούτο και από σήμερα 16 Ιουλίου, για κάποια ζώδια μπορεί να φαίνεται πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζαμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή διέλευση του Ήλιου σε τρίγωνο με τη Σελήνη θα βοηθήσει πάρα πολύ.


Τα 3 ζώδια που θα προσελκύσουν τον πλούτο από σήμερα

Λέων

Ζυγός

Τοξότης

Λέων

Μπορεί να φταίει το ότι είμαστε στην καρδιά της περιόδου του Λέοντα ή ίσως απλώς «το νιώθετε», αλλά δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από την αίσθηση ότι κάτι καταπληκτικό έρχεται προς το μέρος σας και ναι, έχει σχέση με τα χρήματα και τον πλούτο

Είσαστε σε εκείνο το σημείο της ζωής σας όπου νιώθετε ότι αξίζετε να απολαύσετε τα υλικά αγαθά και γιατί όχι; Έχετε τον Ήλιο σε τρίγωνο με τη Σελήνη για να σας εκπληρώσει τις ευχές σας, οπότε γιατί να μην ευχηθείτε να σας συμβεί κάτι σημαντικό;

Αυτή η Τρίτη θα σας κάνει να καταλάβετε ότι είστε μαγνήτες για τη θετική ενέργεια και ότι επίσης μπορείτε να κατευθύνετε αυτή την ενέργεια όπως επιθυμείτε.

Εφόσον λαχταράτε να αποκτήσετε πολυτελή πράγματα, νιώθετε ότι έχετε προτεραιότητα για να λάβετε μερικά.

Προσελκύετε τον πλούτο και ξέρετε τι να κάνετε μόλις τον αποκτήσετε. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Είστε γεννημένοι για να επιδεικνύετε τον πλούτο σας και το ωραίο είναι ότι είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε όλα όσα έχετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ζυγός

Πάντα είχατε μια καλή σχέση με τα χρήματα και κατά τη διάρκεια της σημερινής διέλευσης του Ήλιου σε τρίγωνο με τη Σελήνη, θα διαπιστώσετε ότι η 16η Ιουλίου γεμίζει τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς και σας κάνει να νιώθετε ασφαλής με όσα έχετε.

Δεν νιώθετε ότι σας λείπει κάτι. Ο πλούτος που τείνετε να προσελκύετε είναι ευρύς και δεν είναι αποκλειστικά οικονομικός.

Έχετε έναν τρόπο να προσελκύετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ανθίζει η προσωπική σας ζωή. Όλα αυτά τονίζονται πολύ κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου σε τρίγωνο με τη Σελήνη, που γεννά ακόμα περισσότερη τύχη και σας οδηγεί στην επιτυχία. Η επιτυχία είναι κάτι που μπορείτε να χειριστείτε και το σύμπαν το έχει παρατηρήσει αυτό.

Αυτή η Τρίτη σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε πραγματικά βασιλιάδες, τόσο πολύ που δεν χρειάζεστε τίποτα από αυτά που ήδη έχετε. Το πιάτο σας είναι γεμάτο και είστε γεμάτοι με καλή ενέργεια. Όλα πραγματικά πάνε καλά για εσάς, τελικά. 


Τοξότης

Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο προσελκύετε τον πλούτο και αυτό είναι αποκλειστικά το γεγονός πως έχετε κάνει τους ανθρώπους να καταλάβουν την αξία σας. Αν η παρουσία σας είναι επιθυμητή, τότε υπάρχει ένα τίμημα και αυτό φυσικά περιορίζεται στην επαγγελματική ζωή.

Στην αγάπη, το χαρίζεις με χαρά και το εγκαταλείπεις, αλλά αν αυτή η ημέρα έχει να κάνει με την καριέρα σας, τότε τα χρήματα είναι ο βασιλιάς, όπως λένε.

Έχετε αντιληφθεί ότι αξίζετε και αν κάποιος που σας προσλαμβάνει δεν το καταλαβαίνει, τότε είστε πολύ άνετος με την ιδέα να φύγετε.

Είστε οι απόλυτοι πωλητές του εαυτού σας και το αποκορύφωμα είναι ότι θέλουν πάντα αυτό που πουλάτε και θα πάρετε αυτό που αξίζετε σήμερα.

Προσελκύετε τον πλούτο και την αφθονία κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου σε τρίγωνο με τη Σελήνη, γιατί το σύμπαν αντικατοπτρίζει την αυτοεκτίμησή σας. Ξέρετε τι αξίζετε, οπότε γιατί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό; Δεν υπάρχει λόγος! Το σύμπαν σας ανταμείβει για τη σταθερή πίστη σας στον εαυτό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις