Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Τα 3 ζώδια που αφήνουν πίσω το παρελθόν και θεραπεύουν τις πληγές τους, σήμερα 11 Ιουλίου 2024

 


Πονάτε ακόμα από κάποιον χωρισμό; Η 11η Ιουλίου 2024 είναι ευεργετική! Τρία ζώδια θα επηρεαστούν θετικά από τη συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία – τη Σελήνη στον Ζυγό και την Αφροδίτη στον Λέοντα.

Αυτή η ημέρα θα φέρει μια αίσθηση κάθαρσης και ανακούφισης. Είναι σαν ο συναισθηματικός πόνος που κουβαλάτε να σας έχει επιβαρύνει τόσο, που να νιώθετε σαν να σας έχει μολύνει. Εδώ έρχεται η ευνοϊκή επίδραση της Σελήνης στον Ζυγό, η οποία ενισχύεται από την Αφροδίτη στον Λέοντα. Βλέπετε πώς όλα συνδέονται;

Η παρουσία της Αφροδίτης μας δείχνει τον δρόμο για να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Ζυγό, μπορούμε να ερωτευτούμε, αλλά δεν μπορούμε πλέον να εστιάζουμε υπερβολικά σε μια χαμένη αγάπη. Ναι, είναι λυπηρό, αλλά δεν μπορούμε να ζούμε με τον πόνο για πάντα. Αυτά τα τρία ζώδια μπορούν να χαμογελάσουν σήμερα, γιατί φαίνεται πως αφήνουν πίσω το παρελθόν και «θεραπεύονται».

  • Δίδυμοι
  • Παρθένος
  • Ιχθύες

Δίδυμοι

Σέρνετε μαζί σας έναν καημό που δεν σας κάνει καλό και ενώ έχετε προσπαθήσει πολύ να τον διώξετε, νιώθετε σαν να είστε δεμένοι με μια άγκυρα που σας κρατάει στον βυθό της θάλασσας. Ίσως έχετε σκεφτεί ακόμα και τρόπους για να ζήσετε σε αυτόν τον βυθό, αλλά σήμερα, 11 Ιουλίου, θα νιώσετε ότι απελευθερώνεστε.

Αυτό συμβαίνει πιθανότατα επειδή μπορείτε πλέον να δείτε τον καημό σας από απόσταση, ή επειδή η Αφροδίτη στον Λέοντα έρχεται να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον πόνο. Ό,τι κι αν συμβαίνει αυτή την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, ξέρετε με σιγουριά ότι η καρδιά σας είναι ελεύθερη και δεν χρειάζεται να ζείτε άλλο με «δεσμά».

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας επηρεάζει έντονα, Δίδυμοι, και σας δείχνει ότι όλα έχουν ένα τέλος. Πιθανότατα συνηθίσατε τόσο πολύ να νιώθετε πληγωμένοι που θεωρήσατε ότι αυτό είναι το πεπρωμένο σας, ενώ στην πραγματικότητα σας περιμένουν τόσα άλλα πράγματα. Όλα καλά και γεμάτα νέα αγάπη και νέες εμπειρίες. Αφήστε την Αφροδίτη στον Λέοντα να κάνει τη δουλειά της.

Παρθένος

Έχετε φτάσει στο σημείο που καταλαβαίνετε πως από την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024, δεν θέλετε να σπαταλάτε άλλη πολύτιμη ενέργεια, σκεπτόμενοι τι σας έμαθε το παρελθόν και πώς δεν το διαχειριστήκατε καλά. Εντάξει, πιάσατε το νόημα και τώρα, χάρη στη θεραπευτική ενέργεια της Αφροδίτης στον Λέοντα, μπορείτε να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας για να φτιάξετε τη ζωή σας.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί νωρίτερα, οπότε το να τιμωρείτε τον εαυτό σας επειδή δεν έγινε αυτό πιο γρήγορα δεν αποτελεί μέρος της εξίσωσης. Αυτό που έχετε μπροστά σας είναι η υπόλοιπη ζωή σας, και νιώθετε την ανάγκη να δώσετε μια ευκαιρία στον εαυτό σας. Το να ξεπεράσετε το παρελθόν ήταν πάντα το «κλειδί» για να έχετε μια πραγματικά υγιή ζωή, και τώρα όχι μόνο το αναγνωρίζετε, αλλά αναλαμβάνετε δράση κιόλας.

Αυτή είναι η δύναμη της Αφροδίτης στον Λέοντα, καθώς σας δείχνει ότι μπορείτε να πιστέψετε στον εαυτό σας τώρα, Παρθένε. Ναι, το παρελθόν υπήρξε, αλλά δεν υπάρχει πια, και έχετε μάθει όλα όσα μπορούσατε από αυτή τη συναισθηματική δοκιμασία. Τέλος. Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε. Θα τα καταφέρετε.

Ιχθύες

Πάντα κρατούσατε τον καημό σας κρυφό. Χαμογελάτε όταν χρειάζεται και αντιμετωπίζετε τη ζωή όπως έρχεται και φεύγει. Ο πόνος σας ήταν πάντα κάτι προσωπικό, όμως τώρα ξέρετε ότι πρέπει να κλείσετε την πόρτα του δωματίου που τον φυλάει.

Ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε αυτό το «αγκάθι» και να προχωρήσετε στη ζωή σας. Αυτό που το κάνει πιο εύκολο για εσάς είναι ότι κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στον Λέοντα, όλα γίνονται διακριτικά. Γιατρεύεστε με τους δικούς σας όρους. Αναρρώνετε με φυσικό τρόπο. Τίποτα δεν σας αναγκάζει και τίποτα δεν σας πιέζει. Όλα αυτά συμβαίνουν ως μια φυσική εξέλιξη.

Καθώς η μέρα περνάει, θα νιώσετε το βάρος του καημού να ελαφραίνει, και θα σκέφτεστε την 11η Ιουλίου ως την ημέρα που απελευθερωθήκατε. Ναι, δώσατε τα πάντα στον πόνο αυτόν, που ζητούσε υπερβολική προσοχή, και τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Τώρα μπορείτε να βαδίσετε προς την ευτυχία και την ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.