Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου: Ταύροι, καλή ευκαιρία για να κάνετε αλλαγές

 


Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Σήμερα, σκεφτείτε πώς οι ανάγκες σας υποστηρίζονται από την κοινότητά σας. Μερικές φορές χρειαζόμαστε φροντίδα, αλλά αν συνεχίσετε να δείχνετε πόσο ανεξάρτητοι είστε, οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί πάντα να πιστεύουν ότι δεν χρειάζεστε βοήθεια. Κάντε σήμερα γνωστές τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα αν αισθάνεστε αρκετά εξαντλημένοι. Πώς μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια και συνδρομή από τους άλλους;

Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεστε ότι η καριέρα σας χρειάζεται μια επανεφεύρεση με κάποιο τρόπο. Αν αισθάνεστε βαριεστημένοι ή ανέμπνευστοι, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε κάποιες γρήγορες αλλαγές. Ίσως δεν είναι η ίδια η δουλειά, αλλά η προσέγγιση ή το δημιουργικό σας στυλ που χρειάζεται μια μικρή ανανέωση.

Πώς τροφοδοτείτε το δημιουργικό σας πνεύμα; Ποια οράματα σας έρχονται τον τελευταίο καιρό; Ορισμένες από τις δημιουργικές ιδέες που έρχονται σήμερα μπορεί να αναδιαμορφώσουν το μακροπρόθεσμο όραμά σας. Μην προσπαθήσετε να βγάλετε νόημα. Απλώς αφήστε τις να μπουν στο σημειωματάριό σας προς το παρόν.


Δίδυμοι

Η δίψα σας για πνευματική ελευθερία μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες νέες επιλογές σχετικά με το τι πραγματικά θέλετε και ποιοι παραδοσιακοί τρόποι προσέγγισης των πραγμάτων είναι ξεπερασμένοι και δεν συνάδουν με την πορεία σας.

Χρειάζεται γενναιότητα και θάρρος για να ακολουθήσετε τους δικούς σας κανόνες σε έναν κόσμο που προσπαθεί να μας βάλει σε τακτοποιημένα κουτάκια. Ποιοι είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς κανόνες ή αρχές που έχετε θέσει για τον εαυτό σας;



Καρκίνος

Μπορεί να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε χρήματα και να σκεφτείτε νέους τρόπους για να εμπλουτίσετε με καινοτομία τον τρόπο με τον οποίο τα κερδίζετε. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει το να πάρετε τις δεξιότητές σας και να δείτε πώς μπορείτε να τις μοιραστείτε στην κοινότητά σας, ώστε να μπορείτε να υποστηρίξετε άλλους με τα έμφυτα χαρίσματά σας.

Δείχνοντας στους ανθρώπους σε τι είστε καλοί, δημιουργείτε ευκαιρίες για τους ανθρώπους να επενδύσουν σε εσάς. Η δουλειά σας σήμερα είναι να γνωρίζετε ότι σας αξίζει να καταλαμβάνετε χώρο και να επιτρέπετε στον κόσμο να βλέπει το φως σας.


Λέων

Σήμερα, δίνεται έμφαση στις σχέσεις σας και στο πώς σας υποστηρίζουν στο να αποκαλύψετε τον ιδιόρρυθμο και υπέροχο εαυτό σας. Όταν βρίσκεστε με άλλους ανθρώπους σήμερα, ελέγξτε να δείτε πόσο πολύ λογοκρίνετε τον εαυτό σας κοντά σε συγκεκριμένα άτομα. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά αποκαλυπτικό για το πώς αισθάνεστε ασυνείδητα κοντά σε αυτά τα άτομα.

Είναι σημαντικό να βρίσκεστε γύρω από ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι σας βλέπουν και σας καταλαβαίνουν χωρίς να αισθάνεστε ότι συνεχώς παρεξηγημένοι.


Παρθένος

Το σώμα σας είναι ο ιερός ναός σας και για να ισορροπήσετε το (συχνά) δραστήριο μυαλό σας, αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να βρείτε μια ολιστική ισορροπία. Κλείστε ένα μάθημα vinyasa yoga, πιείτε τον πράσινο χυμό σας και περιορίστε τη δουλειά σας στο ελάχιστο σήμερα.

Τελετουργίες όπως οι πρωινές σας διατάσεις και τα διαλείμματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι επίσης απίστευτα σημαντικά για να σας βοηθήσουν να νιώσετε ότι είστε 100% στην παρούσα στιγμή και ψυχικά ανανεωμένοι.


Ζυγός

Οι ιδέες σας μπορεί να είναι αντισυμβατικές και να μη βγάζουν νόημα στους ανθρώπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις εγκαταλείψετε. Μερικές φορές, πρέπει να αφήσουμε τις ιδέες μας είτε να ψηθούν λίγο περισσότερο είτε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές ιδιωτικά, χωρίς να χρειαζόμαστε εξωτερική επικύρωση ή να τις καταλάβουν άλλοι άνθρωποι. Έχετε το όραμα, οπότε εμπιστευτείτε το και ακολουθήστε το.


Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας αφήσει με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Θα μπορούσατε πραγματικά να ξεφύγετε από άκαμπτες συμπεριφορές που δεν γνωρίζατε καν ότι καταπνίγουν την ανάπτυξή σας.

Δώστε στο μυαλό σας την ελευθερία να είναι περίεργο και να αφήσει στην άκρη παλιές παιδικές εξαρτήσεις που δεν σας επιτρέπουν να βιώσετε διαφορετικά κομμάτια του εαυτού σας και σας κάνουν θύμα της προβλεψιμότητας.


Τοξότης

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ενσωματώσετε τις φιλοσοφικές σας ιδέες στην καθημερινή σας ρουτίνα. Δεν είναι καιρός να εστιάσετε υπερβολικά σε πρακτικές εργασίες, αλλά να συντονιστείτε με την ανώτερη σοφία σας και να δείτε πού μπορεί να σας οδηγήσει.

Όταν επιτρέπουμε στον ανώτερο νου μας να μας καθοδηγεί, μπορούμε πάντα να θυμόμαστε τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναρωτηθείτε: Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ρουτίνα που θα σας κάνει να αισθάνεστε εμπνευσμένοι για να διαγράψετε αρκετά από την λίστα των στόχων σας;


Αιγόκερως

Θεωρήστε τη σημερινή ημέρα ως μια μύηση στη γνωριμία με τα πιο αντισυμβατικά κομμάτια του εαυτού σας. Είμαστε ένα άθροισμα πολλών μερών, συμπεριλαμβανομένων των παραδόξων και των αντιφάσεών μας.

Αφήστε τα κομμάτια του εαυτού σας να βγουν από το κλουβί τους, ώστε να νιώσετε περισσότερο ο εαυτός σας και λιγότερο ένας κομφορμιστής κηφήνας. Πώς μπορείτε να καλλιεργήσετε την αποδοχή και την αγάπη για τα αντιφατικά τμήματα της φύσης σας;


Υδροχόος

Πώς εξισορροπείτε την ανάγκη σας για ελευθερία με την ανάγκη σας για συντροφικότητα; Επικοινωνήστε τι χρειάζεστε. Υπάρχουν φάσεις στη ζωή μας όπου πρέπει να συνεχίσουμε το δικό μας ταξίδι και δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να καλέσουμε κάποιον άλλο παρέα.

Υπάρχουν άλλες στιγμές που αισθάνεστε καλά να έχετε συντροφιά. Αρχικά, ελέγξτε τις δικές σας ανάγκες και το τι απαιτεί η ανάπτυξή σας αυτή τη στιγμή.


Ιχθύες

Ποιο μέρος του εαυτού σας φοβάται να διευρύνει τους ορίζοντες της καριέρας σας; Μερικές φορές, μπορεί να υποτιμούμε τα χαρίσματα και τα ταλέντα μας, γεγονός που μας περιορίζει. Σήμερα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι αισθάνεστε καλά να είστε πιο εκδηλωτικοί για τη δημιουργικότητά σας και τα φυσικά σας ταλέντα.

Όσο περισσότερο κρυβόμαστε, τόσο περισσότερο μπορεί να φοβόμαστε την κοινή γνώμη. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας σήμερα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις