Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Μωρό εντοπίστηκε σε αυτοκινητόδρομο – Πώς το βρήκαν 2 ημέρες μετά την εξαφάνισή του


 Ο σερίφης της Λουιζιάνα λέει ότι ένα μωρό 12 μηνών, το οποίο χαρακτήρισε «μωρό – θαύμα», επέζησε δύο ημέρες προτού τον εντοπίσει ένας οδηγός φορτηγού να μπουσουλάει κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου. Πρέπει να σημειωθεί πως τις δύο ημέρες επικρατούσε σφοδρή κακοκαιρία στην περιοχή.

Δυστυχώς ο 4χρονος αδελφός του βρέθηκε νεκρός και η μητέρα του συνελήφθη στο Μισισιπί. Ο σερίφης Gary Guillory είπε ότι το μωρό είχε πολλά τσιμπήματα από ζωύφια αλλά κατά τα άλλα φαινόταν να είναι σε καλή κατάσταση.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή για το 4χρονο παιδί που βρέθηκε τη Δευτέρα, είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη στη Λίμνη Τσαρλς, περίπου 200 μίλια (322 χιλιόμετρα) δυτικά της Νέας Ορλεάνης. Το πτώμα του βρέθηκε σε μια λίμνη πίσω από ένα κέντρο υποδοχής κοντά στην πολιτειακή γραμμή του Τέξας.

Οι αρχές που διερεύνησαν τον θάνατο του 4χρονου έμαθαν ότι τον είχαν δει τελευταία φορά το Σάββατο με τη μητέρα του, Aaliyah Jack, 25 ετών, στη λίμνη Charles, όπως και το μωρό.

Φοβούμενοι ότι και το μωρό ήταν νεκρό, οι αρχές άρχισαν το πρωί της Τρίτης τις έρευνες στην λίμνη, όπου βρέθηκε νεκρός ο 4χρονος. Όμως στη συνέχεια, ένας οδηγός φορτηγού κάλεσε το 911 αφού εντόπισε το μωρό.

«Βλέπουμε αυτό το μωρό σαν ένα μωρό θαύμα γιατί ήταν ακόμα ζωντανό», είπε ένας εμφανώς συγκινημένος ο σερίφης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις