Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Παντρεύτηκε επειδή τα πεθερικά του έδωσαν 100.000 δολάρια – «Δεν ήξερα πώς να τους ξεπληρώσω»


 Ένας άνδρας είναι παντρεμένος με τη γυναίκα του εδώ και τέσσερα χρόνια. Αν και νοιάζεται πραγματικά για εκείνη ο γάμος τους έγινε επειδή η οικογένειά της, τα πεθερικά του πλέον, του έδωσαν 100.000 δολάρια κατά τη διάρκεια της εφηβείας του και δεν ήξερε ποτέ πώς να τους το ξεπληρώσει.

Μεγάλωσε σε ένα πολύ δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον με γονείς που τον παραμελούσαν. Ήταν ένα πολύ μοναχικό παιδί και δεν είχε κανέναν στο πλευρό του. Όταν έγινε 11 ετών η οικογένειά του μετακόμισε σε μια άλλη πόλη.

Στο νέο του σχολείο γνώρισε ένα κοριτσάκι που τελικά έγινε η σύζυγός του. Ως παιδί, η γυναίκα του δεχόταν συχνά εκφοβισμό, αλλά εξακολουθούσε να είναι ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που είχε γνωρίσει ποτέ.

Μία μέρα υπερασπίστηκε την γυναίκα του από κάποιους νταήδες στο σχολείο και έκτοτε έγιναν φίλοι. Είχαν μία ιδιαίτερη και σπουδαία σχέση. Εκείνος την βοηθούσε να προστατευθεί από τους νταήδες και εκείνη του πρόσφερε την φιλία της για να ξεφύγει από την μοναξιά του.

«Άρχισα να συχνάζω στο σπίτι της σχεδόν κάθε απόγευμα για να παίξω βιντεοπαιχνίδια ή να κολυμπήσω στην πισίνα της, και το βράδυ [και] έτρωγα δείπνο με την οικογένειά της», είπε ο άνδρας.

Και συνέχισε: «Ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα σε μια αγαπημένη οικογένεια. Η παρέα μαζί της ήταν επίσης πολύ διασκεδαστική. Η οικογένειά της, αποτελούμενη από τη μητέρα της και τη θεία της, με καλωσόρισε θερμά και σχεδόν αμέσως έγινα μέλος της οικογένειάς τους».

Η οικογένεια της συζύγου του ήταν πάντα εξαιρετικά πλούσια. Έτσι τον υιοθέτησαν ανεπίσημα, τον γέμισαν με πολλά δώρα και ευκαιρίες που δεν είχε ποτέ στο σπίτι του. Άρχισαν να τον προσκαλούν στα Χριστούγεννα και να του δίνουν δώρα, κάτι που οι γονείς του δεν έκαναν ποτέ. Όταν ήταν έφηβοι, άρχισε να παρατηρεί ότι η γυναίκα του ήταν ερωτευμένη μαζί του.

«Κατάλαβα ότι ήταν ερωτευμένη μαζί μου, αλλά δεν το ανταπέδωσα γιατί μόνο την συμπαθούσα. Επίσης, δεν ήθελα να καταστρέψω τη φιλία μας και να σταματήσει η οικογένειά της να μου φέρεται τόσο καλά. Στο λύκειο, ο εκφοβισμός σταμάτησε εντελώς. Είχε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ήταν λιγότερο αμήχανη», είπε ο άνδρας.

Η σύζυγός του έγινε πιο όμορφη και πιο γοητευτική με την πάροδο του χρόνου και συνέχισε να τον ερωτεύεται. Αν και δεν ένιωθε ερωτικά συναισθήματα για εκείνη συνέχισε να την εκτιμά τόσο πολύ ως φίλη.

Στη συνέχεια, τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα όταν μπήκαν στο παιχνίδι τα χρήματα. Όταν ήταν 17 ετών, πήρε το δίπλωμα οδήγησης, αλλά δεν ήταν σε θέση να έχει δικό του αυτοκίνητο. Έτσι, χωρίς να το ζητήσει, η μητέρα της συζύγου του, του αγόρασε ένα αυτοκίνητο αξίας 40.000 δολαρίων. Το ίδιο είχε κάνει και για την κόρη της.

Στη συνέχεια, λίγους μήνες αργότερα, όταν ήρθε η ώρα να κάνει αίτηση για το κολέγιο, δεν ήταν σίγουρος αν θα μπορούσε να πάει εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών του. Τότε, η μητέρα της γυναίκας του επέμενε να πληρώσει τα δίδακτρά του στο κολέγιο. Μέχρι το τέλος της εφηβείας του, η οικογένεια της συζύγου του του είχε δώσει 100.000 δολάρια.

Αν και έκαναν καταπληκτικά πράγματα που τον βοήθησαν να γίνει ένας πλήρως λειτουργικός ενήλικας, δεν μπορούσε παρά να αισθάνεται τεράστια πίεση. Πίστευε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεπληρώσει τη μαμά της συζύγου του.

«Εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησα ότι ο μόνος τρόπος για να της το ξεπληρώσω ήταν να φροντίσω την κόρη της και αυτό έκανα», πρόσθεσε ο άνδρας.

«Της άνοιξα την καρδιά μου. Ήταν τόσο ευτυχισμένη, όπως και η οικογένεια και οι φίλοι της», ανέφερε ο άνδρας. Ο ίδιος και η σύζυγός του είναι παντρεμένοι εδώ και τέσσερα χρόνια και είναι επίσημα μαζί εδώ και 10 χρόνια. Έχουν ένα πανέμορφο σπίτι και σχεδιάζουν να αποκτήσουν σύντομα ένα μωρό.

Η πεθερά του δεν δέχεται χρήματα από εκείνον, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την αποπληρωμή της. Ωστόσο, εξακολουθεί να αισθάνεται ανήσυχος και ένοχος, καθώς η γυναίκα του είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του αλλά εκείνος απλώς τη συμπαθεί. Εκτιμά τη σύζυγό του ως φίλη. Είναι η σύντροφος της ζωής του, αλλά δεν την αγαπά ερωτικά.

Τα τελευταία χρόνια, αναρωτιέται αν είναι ένας απαίσιος άνθρωπος, καθώς πιστεύει ότι ίσως εμποδίζει τη γυναίκα του να είναι με κάποιον που την αγαπάει όσο και εκείνη αυτόν. Αν και δεν θέλει να τερματίσει τον γάμο του δεν ξέρει πότε θα πάψει να νιώθει ενοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.