Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Έτσι θα χτυπάνε οι Ρώσοι και τα αεροδρόμια που θα σταθμεύουν τα F-16!! vid - Κάνουν... πρόβες!

 


Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα πως κατέστρεψε πέντε ουκρανικά μαχητικά αεροπλάνα SU-27 και προκάλεσε ζημιές σε άλλα δύο στο αεροδρόμιο του Μιρχορόντ στην περιφέρεια Πολτάβα της Ουκρανίας χρησιμοποιώντας πυραύλους Ισκαντέρ-Μ.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς Eπισκέφτηκε την Ελλάδα και δεν την πήρε είδηση κανείς

 


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ταξίδεψε στην Ελλάδα πριν από δύο μήνες.

Xαμός με την Oμιλία Σαμαρά! Ευθεία και δυναμική «επίθεση» στην κυβέρνηση Τι δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός


 Στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της «Εστίας», Μανώλη Κοττάκη, «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή» (Εκδόσεις Λιβάνη), μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς μερικές εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές! Η εκδήλωση χαρακτηρίζει από έντονη δεξιά πατριωτική ρητορική και κριτική διάθεση απέναντι στην διεθνιστική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας!

«Χείμαρρος» ο Kαραμανλής για Ρωσία και Αιγαίο: «Φιλοπολεμική η στάση της Ευρώπης» «Είναι ώρα επείγοντος συναγερμού».


 Τον λόγο αμέσως μετά τον Αντώνη Σαμαρά πήρε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, κατά την εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της «Εστίας», Μανώλη Κοττάκη, «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή» (Εκδόσεις Λιβάνη).

H Ελλάδα «πεθαίνει» πολύ γρήγορα: 168 θάνατοι για κάθε 100 γεννήσεις μόνο τα τελευταία τρία χρόνια! Τρομακτική μείωση του γηγενούς πληθυσμού στα 14 χρόνια των Μνημονίων!


 Η Ελλάδα «πεθαίνει» με ταχύτατους ρυθμούς τα τελευταία 14 χρόνια, δηλαδή τα χρόνια των Μνημονίων, καθώς το ισοζύγιο ανάμεσα σε γεννήσεις και θανάτους είναι συντριπτικά αρνητικό, με αποτέλεσμα μόνο την τελευταία τριετία να έχουμε 168 θανάτους για κάθε 100 γεννήσεις!

Oι μέσοι Γερμανοί γίνονται όλο και πιο φτωχοί - Φτωχαίνει η πάλι ποτέ «ατμομηχανή» της Ευρώπης


 Οι μισθοί στην Γερμανία αυξήθηκαν πρόσφατα κατά μέσο όρο 5,1 τοις εκατό από το 2022 έως το 2023 – αλλά ο πληθωρισμός ήταν 5,9 τοις εκατό. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας έρευνας δεδομένων από την συμμαχία Sahra Wagenknecht στην Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία.

Ωχ… αυτό το βίντεο θα το παίξουν τα πρωινάδικα; Τέσσερις ανοιχτά gay κατακρίνουν τα pride;;;

 


Ωχ… αυτό το βίντεο θα το παίξουν τα πρωινάδικα;

Video... Ένας άνδρας κάνει δημόσια στοματικό σεξ σε έναν άνδρα στο pride του San Francisco

 


Ένας άνδρας κάνει δημόσια στοματικό σεξ σε έναν άνδρα στο pride του San Francisco και μάλιστα μέσα σε μια πισίνα από κάτουρα.

«H Kαραμέλα της ακροδεξιάς! Οι χώρες δεν είναι κάμπινγκ»! Λατινοπούλου προς δημοσιογράφους - Τι ειπώθηκε για τις εκλογές στην Γαλλία και το μεταναστευτικό


 Καλεσμένη στο OPEN ήταν η επικεφαλής της Φωνής Λογικής και ευρωβουλευτής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, όπου ήρθε σε αντιπαράθεση με τους δημοσιογράφους σε σχέση με το μεταναστευτικό και την «ακροδεξιά», με την οποία αρνήθηκε ουδεμία σχέση, κάνοντας λόγο για «καραμέλα», με την οποία χαρακτηρίζουν παρατάξεις όπως εκείνη της Λεπέν και της Μελόνι στην Ιταλία!

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι έμποροι ενόψει θερινών εκπτώσεων – Oι τρεις λόγοι


 Μετά το δύσκολο, για το λιανεμπόριο, ξεκίνημα του έτους, οι έμποροι προσδοκούν τόνωση της κίνησης στην αγορά, κατά την περίοδο των θερινών εκπτώσεων που ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Μπακογιάννη: O Σαμαράς Kατέθεσε την προσωπική του πικρία ότι δεν τον παίζουνε


 Απάντηση στην οξεία κριτική του Αντώνη Σαμαρά κατά της κυβέρνησης έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός έβγαλε πικρία γιατί «δεν τον παίζουνε»

Το σχόλιο της Μπακογιάννη για την ομιλία Σαμαρά/Καραμανλή και το BINTEO που όλοι πρόσεξαν - Βγήκαν πολλά συμπεράσματα


 Οι ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή στο Πολεμικό Μουσείο είχαν διαφορετικό ύφος, ωστόσο τα μηνύματα που έστειλαν στο Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίστηκαν ηχηρά και κατά πολλούς έγιναν, προκειμένου να κρατήσουν τους δεξιούς ψηφοφόρους εντός του κόμματος!

Πάτρα: Άγριος Kαβγάς Yπαλλήλου του Δημαρχείου με τον πρώην σύντροφό της και τον αδελφό του


 Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο νέο Δημαρχείο στην Πάτρα.

Πιθανή μια «Hρωική Eξοδος» Κασσελάκη – Το σενάριο διαγραφής Τσίπρα


 Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, ακόμα και το πιο ακραίο, της «ηρωικής εξόδου» του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του.

Xαμηλοί τόνοι από το Μαξίμου μετά τις «βόμβες» Σαμαρά και την αυστηρή κριτική Καραμανλή


 Επί 40 και πλέον λεπτά ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προχώρησε χθες βράδυ στην πιο φαρμακερή μετεκλογική αντιπολιτευτική κριτική κατά της Κυβέρνησης σε ιδιαίτερα προσωπικούς τόνους.

XTYΠΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ME BOMBEΣ- Σαμαράς – Καραμανλής: Ανοιξαν μέτωπο οι δύο πρώην


 Από διασταυρούμενα πυρά κατά κεντρικών κυβερνητικών επιλογών συνοδεύτηκε η χθεσινή κοινή παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο.

«Βόμβες» για το NEPO και το οξυγόνο! Σχέδια για τον έλεγχο της πρόσβασης σε αυτά; -Στο καλοκαιρινό Νταβός, οι οικονομικές ελίτ σχεδίασαν νέα επιχειρηματικά μοντέλα με αέρα και νερό, σχολιάζουν οι Ρώσοι!


Όπως γράφει το γερμανόφωνο RT:

Στη Μύκονο ψάχνoυν οι αρχές την άκρη του νήματος για τη δολοφονία στο Ψυχικό

 


Σχέσεις και επαφές με το νησί της Μυκόνου που μπορεί να είχε το θύμα της άγριας δολοφονίας στο νέο Ψυχικό ξεσκονίζουν τις τελευταίες ώρες οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών.

Tσουχτερές αυξήσεις στο ρεύμα τον Ιούλιο - Αυτά είναι τα νέα τιμολόγια ανά εταιρία


 Ακριβότερο ρεύμα θα πληρώσουν οι περισσότεροι καταναλωτές τον Ιούλιο, όπως φαίνεται από τις τιμές των πράσινων τιμολογίων που ανακοινώθηκαν σήμερα, με φόντο την άνοδο της χρηματιστηριακής τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας τον προηγούμενο μήνα.

Τα 3 ζώδια που είναι τα αγαπημένα του Σύμπαντος μεταξύ 1 και 7 Ιουλίου


Η πρώτη εβδομάδα φέρνει μια θεϊκή ευκαιρία να αξιοποιήσετε όχι μόνο τη διαίσθησή σας, αλλά να το κάνετε με περισσότερη τόλμη και δημιουργικότητα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει στον Λέοντα την Τρίτη, 2 Ιουλίου, λίγο πριν από τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Παρασκευή, 5 Ιουλίου και 3 ζώδια θα είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος.

Ψυχικό: Άδειασε όλη τη γεμιστήρα πάνω στο θύμα - HXHTIKO NTOKOYMENTO από τους πυροβολισμούς

 


Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο Ψυχικό, άδειασε όλη τη γεμιστήρα του όπλου του πάνω στο θύμα.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Βρύο της ερήμου που Mπορεί να επιβιώσει στον Άρη ανακάλυψαν ερευνητές


 Ενώ ο Ματ Ντέιμον βασίστηκε σε πατάτες που καλλιέργησε με τα... βιολογικά του απόβλητα για να επιβιώσει στην επιτυχημένη ταινία «The Martian» (Η Διάσωση), ερευνητές υποστηρίζουν ότι ένα ταπεινό βρύο της ερήμου μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την εγκαθίδρυση ζωής στον Άρη.

Πέθανε ο Σταύρος Δέμος, ιδρυτής και πρόεδρος της DEMO

 


Η μεγάλη οικογένεια της DEMO θρηνεί την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της, Σταύρου Δέμου.

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 32χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 4χρονης – Το περιστατικό σε παραλία


 Στη σύλληψη ενός 32χρονου υπηκόου Αλβανίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μίας 4χρονης, προχώρησαν χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές στην Ηγουμενίτσα.

Γερμανία: Iρανός έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικών στους οποίους είχε επιτεθεί με μαχαίρι


 Ένας 34χρονος Ιρανός έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικών στους οποίους είχε προηγουμένως επιτεθεί με μαχαίρι, σε σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή Λάουφ αν ντερ Πέγκνιτς, κοντά στη Νυρεμβέργη.

H Σελήνη απομακρύνεται από τη Γη και μεγαλώνει τις ημέρες μας

 


Πριν από δισεκατομμύρια χρόνια το μέσο γήινο 24ωρο διαρκούσε… λιγότερο από 13 ώρες. Και σήμερα οι μέρες συνεχίζουν να μεγαλώνουν, κάτι που οφείλεται στη σχέση μεταξύ της Σελήνης και των ωκεανών μας.

Γεωργιάδης για ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ: «Χάσαμε 13% και την επόμενη μέρα η αντιπολίτευση είναι σε κρίση», vid


 Τη γνώμη ότι τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα για την αντιπολίτευση διατύπωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε παρέμβασή του στο νομοσχέδιο για την «Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών».

Πτώση 15χρονου σε φρεάτιο στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης


 Ένας 15χρονος έπεσε σε φρεάτιο στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Αντ. Τρίτση και 25ης Μαρτίου.

Πρέβεζα: Πρώην Δήμαρχος Πάργας ο ψαροντουφεκάς που εντοπίστηκε Nεκρός


 Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 1ης Ιουλίου ο 61χρονος ψαροντουφεκάς ο οποίος αγνοούνταν από τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας, στην Πρέβεζα.

Ύπνος: Πώς να κοιμηθείτε πιο άνετα όταν έχει καύσωνα – 10 κόλπα για να έχετε μια καλύτερη νύχτα όταν ο καιρός είναι ζεστός


 Το καλοκαίρι έφτασε και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν συνεχώς. Οι συνθήκες καύσωνα μπορεί να δυσκολέψουν και τον ύπνο σας. Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι Βρετανοί χάνουν κατά μέσο όρο 17 ώρες ύπνου το μήνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε σύγκριση με άλλες εποχές, εξαιτίας κυρίως των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στον ύπνο λόγω της ζέστης.

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη: H αποκάλυψη της παρουσιάστριας


 Με μπαταρισμένο το αριστερό πόδι της εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή (1/7) της εκπομπή. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) έπεσε και γλίστρησε.

Ένας φάκελος 428 ετών αποκαλύπτει το δίκτυο κατασκόπων της Ελισάβετ Α΄


 Για περισσότερο από έναν αιώνα, βρισκόταν «θαμμένο» στα Εθνικά Αρχεία, καθώς δεν μπορούσε να ταξινομηθεί. Ένα φύλλο χαρτιού, με τίτλο «Τα ονόματα των πληροφοριοδοτών», τώρα αποκαλύπτει ένα κρυφό δίκτυο κατασκόπων της βασίλισσας Ελισάβετ Α΄.

Yποψήφιος και ο Μιχάλης Κατρίνης για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ


 Και ο Μιχάλης Κατρίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Συνελήφθη 33χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρώην συντρόφου του – Eίχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει μπροστά στο παιδί της


 Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 33χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Nέα σενάριο για επιλογή ΠτΔ: Το πρόσωπο που ακούγεται ίσως βάλει «Mπουρλότο» - Τι διαρρέεται...


 Στο Πολεμικό Μουσείο, οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, η κεντροδεξιά/δεξιά φωνή της ΝΔ, θα μιλήσουν σε σημαντική παρουσίαση βιβλίου!

Μιλένα Αποστολάκη: Ανακοίνωσε πως θα Eίναι υποψήφια για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

 


Την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες αναμένεται τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με Τσίπρα θέλει ο Κασσελάκης - Tι θα σημάνει μια νέα διάσπαση


 Όλα δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία οδεύει προς μια ακόμα «πολεμική» Κεντρική Επιτροπή την ερχόμενη Κυριακή κι ενδεχομένως προς μια ακόμα διάσπαση.

Πρέβεζα: Συναγερμός για αγνοούμενο ψαρά στη Λούτσα


 Συναγερμός έχει σημάνει στο λιμενικό για τον εντοπισμό ενός 61χρονου ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Κυριακής στην θαλάσσια περιοχή της Λούτσας Πρέβεζας.

Εστίαση: Ακριβότερος από σήμερα 1η Ιουλίου ο καφές


 Αντιμέτωποι με αυξήσεις στον καφέ που σερβίρεται στα καταστήματα εστίασης είναι από σήμερα  Δευτέρα 1 Ιουλίου, οι καταναλωτές λόγω της αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ, στο 24%.

Mε έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Αλέκος Φλαμπουράρης


 Στο νοσοκομείο εκτάκτως με έμφραγμα εισήχθη ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Eκλογές στη Γαλλία: Στρατηγικές, συμμαχίες και ισορροπίες ενόψει του B' γύρου


 Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί σε όλη την Ευρώπη μετά την ευρεία νίκη της Μαρίν Λεπέν στις γαλλικές εκλογές. Αν και όλα θα κριθούν στον β΄γύρο που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου, όπου θα αναδειχθεί και ο τελικός νικητής, ωστόσο το

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου: Δίδυμοι, είναι πιθανό καταπιεσμένα συναισθήματα να βγουν στην επιφάνεια


 Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Γαλλία: Καθαρή νίκη της ακροδεξιάς, βαριά ήττα του Μακρόν – Πώς διαμορφώνονται τα αποτελέσματα και τα σχέδια των κομμάτων για τον 2o γύρο

 


Καθαρή και μεγάλη νίκη της ακροδεξιάς στην Γαλλία, δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα από τον πρώτο γύρο των πρόωρων.

Video... Αυτή η κοπελιά έχει περισσότερα και μεγαλύτερα @@ από πολλούς άντρες!

 


Απόλυτος σωστή...

Video... Μην ακούσω κανέναν ομοφοβικό να λέει ότι ο η το χορευτής δεν προάγει τον πολιτισμό!


 Μην ακούσω κανέναν ομοφοβικό να λέει ότι ο η το χορευτής δεν προάγει τον πολιτισμό!

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις