Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Πέτρος Νάζος για Ιωάννα Τούνη: «Zητάω συγγνώμη, θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να με βρίσει»


 Την έντονη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε ένα βίντεο που ανήρτησε χωρίς την συγκατάθεσή της ο Πέτρος Νάζος στο Mykonos Live Tv και στο οποίο φαίνεται η ίδια με τις φίλες της στην βίλα που έχουν νοικιάσει στην Μύκονο.

Ο Πέτρος Νάζος μίλησε σήμερα (5/6) το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ανάμεσα σε άλλα ζήτησε συγγνώμη από την γνωστή influencer και επιχειρηματία.

Αρχικά, εξήγησε ότι: «Πριν από κάποια χρόνια μέσα στις ενότητες του Mykonos Live Tv είχαμε και τα «Καλύτερα Μαγιό». Κάποια στιγμή πέφτει μπροστά μου η Ιωάννα, που πράγματι τότε δεν έκανε και τίποτα, με ένα πολύ ωραίο μαγιό και όταν ανέβασα το βίντεο είχε φτάσει το μισό εκατομμύριο σε μία μέρα.

Την επόμενη ημέρα την είχα ρωτήσει αν θα ήθελε να γράψω το όνομά της και μου είχε πει ότι δεν είναι γνωστή. Εκείνη την εποχή ήθελαν πολλά άτομα να μου δώσουν λεφτά, μόνο και μόνο για να μπουν στο κανάλι μου. Ακόμα και σήμερα είναι το μοναδικό κανάλι που έχει την αφρόκρεμα της ελληνικής και της ξένης showbiz».

«Ζητάω συγγνώμη για το σχόλιό μου»

Ακόμα, ο Πέτρος Νάζος ανέφερε: «Με την Ιωάννα Τούνη έχουμε κάνει άπειρα βίντεο και συνεντεύξεις και σίγουρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχει επωφεληθεί από αυτό το πράγμα. Το φάουλ που έκανα εχθές και είπα να βάλουν ένα «Α» για ακατάλληλο, το είπα χαριτολογώντας. Ποτέ τα ρεπορτάζ μου δεν κράζουν κανέναν και ίσα ίσα την Ιωάννα την έχω αποθεώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ένας καλός μου φίλος την βρήκε στα Ματογιάννια και το συζήτησε μαζί της. Είχε δίκιο και ζητάω συγγνώμη για το σχόλιό μου! Δεν είμαι ένας δημοσιογράφος που θα βάλει μεγάλους τίτλους ή θα κράξει, ειδικά με την Ιωάννα που την έχω αποθεώσει πάρα πολλά χρόνια. Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να με βρίσει τηλεφωνικά…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις