Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Zήτησε από τον σύζυγό της να κάνει τεστ πατρότητας για τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο – «Τα πεθερικά μου φοβούνται»


 Πολλές οικογενειακές αποκαλύψεις ξεκινούν από απλές υπόνοιες. Άλλες φορές, οι άνθρωποι προσπαθούν να μην αναλύουν πολύ τα πράγματα, προτιμώντας την ηρεμία της άγνοιας. Τι συμβαίνει όμως όταν οι υποψίες δεν σε αφήνουν σε ησυχία; Σας έχει τύχει ποτέ να μάθετε για κάποιον που είχε αμφιβολίες σχετικά με το αν τα παιδιά που μεγαλώνει είναι δικά του; Είναι μια πραγματική κόλαση!

Η γυναίκα της ιστορίας είναι πεπεισμένη ότι ο άνδρας της πρέπει να επιβεβαιώσει ότι τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του είναι πράγματι δικά του, καθώς αρχίζει να έχει έντονες αμφιβολίες.

Με τον άνδρα της, είναι παντρεμένη εδώ και μια δεκαετία, και τον έχει βοηθήσει στην ανατροφή των δύο παιδιών του, τα οποία είναι 16 και 17 ετών.  Η πρώην σύζυγός του ήταν κάπως αδιάφορη προς τα παιδιά της όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται στις ζωές τους.

«Τα παιδιά περνούν τα καλοκαίρια με την μητέρα τους, η οποία ξαφνικά αποφάσισε ότι θέλει να βλέπει πιο συχνά τα παιδιά της», εξηγεί η γυναίκα.

“Θυμήθηκε ξαφνικά μια μέρα ότι έχει παιδιά”

«Μια μέρα αποφάσισε να εμφανιστεί στο σπίτι μας και να έρθει να τα πάρει, χωρίς να μας έχει προειδοποιήσει. Τα πεθερικά μου της υπενθύμιζαν ότι τα παιδιά έχουν ‘μητέρα’, κάτι που, όσο και αν πονάει είναι αλήθεια, και της έλεγαν να μην κάνει τόση φασαρία κάθε φορά που θυμάται ότι είναι μάνα».

Όσο και αν η ίδια προσπαθεί ν’ αποδεχτεί το γεγονός ότι τα παιδιά θα περνούν πλέον περισσότερο χρόνο με την μητέρα τους, ένα πρόσφατο συμβάν την έκανε ν’ αμφιβάλλει για τον χαρακτήρα της πρώην συζύγου του άνδρα της.

“Τι μπορεί να εννοούσαν”

Πρόσφατα, τ’ αδέλφια της έκαναν εξετάσεις DNA για να μάθουν περισσότερα σχετικά με την καταγωγή και τους προγόνους τους. Ανακάλυψαν συναρπαστικές πληροφορίες, και σε μια οικογενειακή συνάντηση, η γυναίκα ανέφερε ότι θα είχε πλάκα αν το έκαναν και αυτοί. Τα πεθερικά της ένιωσαν μεγάλη αμηχανία και απέρριψαν έντονα την ιδέα.

Ο πεθερός της είπε ότι δεν πρέπει να μπλεχτούν με τεστ, γιατί μπορεί να έχουν «άσχημη κατάληξη». «Παλεύω να καταλάβω τι εννοούσαν», παραδέχεται η γυναίκα.

«Αναρωτήθηκα αν αναφέρονται στα παιδιά της πρώην συζύγου, καθώς δεν υπάρχει αμφιβολία για τα δικά μου παιδιά. Όταν ρώτησα τον άνδρα μου τι μπορεί να εννοούσαν, δεν ήθελε να το κουβεντιάσει».

Τι πρέπει να κάνει η γυναίκα; Να τον παροτρύνει να κάνει τεστ πατρότητας ή να τον αφήσει στην ησυχία του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.