Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Ανακάλυψε κάτι για την ερωτική Zωή της συντρόφου του στο παρελθόν και έγινε έξαλλος- «Για να με εκδικηθεί, με απάτησε»


 Η γυναίκα της ιστορίας, έχει σχέση με ένα 26χρονο άνδρα, τον Garrett, τον οποίον σκέφτεται να χωρίσει, επειδή την απάτησε. Η απιστία ήρθε έπειτα από μία αποκάλυψη για το παρελθόν της.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο Garret ανακάλυψε ότι, πριν από τη σχέση τους, η γυναίκα είχε κοιμηθεί με 9 άνδρες.

Για τον ίδιο, ο αριθμός εννέα είναι «αδιανόητος» και για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να την εκδικηθεί, απατώντας την.

Του εξήγησε ότι δεν τον απάτησε ποτέ

«Να σημειώσω όμως ότι εγώ ποτέ δεν τον απάτησα,  και όλες αυτές οι εμπειρίες έγιναν πριν κάνουμε σχέση. Πολλές από τις εμπειρίες αυτές ήταν με κάποιους από τους φίλους μου», εξηγεί η κοπέλα.

Όμως, ο άνδρας εξαγριώθηκε επειδή εκείνη δεν του είχε πει τον αριθμό των συντρόφων που είχε πριν τον γνωρίσει, από την αρχή της σχέσης τους.

«Δεν ρωτούσε, δεν του έλεγα»

Η ίδια ωστόσο, δεν θεωρεί ότι έκανε τίποτα το μεμπτό επειδή τυπικά εκείνος δεν την ρώτησε ποτέ απευθείας σχετικά με το παρελθόν της.

«Επίσης, δεν υπήρχε λόγος να μιλάω για το παρελθόν μου χωρίς λόγο. Αφού δεν ρωτούσε, δεν του έλεγα», εξηγεί η γυναίκα.

Θεωρεί άτιμη την απιστία του συντρόφου της

Ο φίλος της όμως, θεωρεί ότι, το να έχει κοιμηθεί με εννέα άνδρες ήταν λάθος και το νούμερο είναι «υπερβολικό» για γυναίκα. Σύμφωνα με την ίδια ωστόσο, δεν είναι μεγάλος ο αριθμός.  «Ξέρω κοπέλες που, στην ηλικία των 20, έχουν πάει με εκατό», λέει. Τώρα, έχει στεναχωρηθεί πολύ από την άτιμη απιστία του φίλου της, μάλιστα με μία τόσο ασήμαντη αφορμή – ενώ εκείνος θεωρεί την αντίδρασή της, υπερβολική.

Πλέον, αυτό που την απασχολεί είναι αν θα πρέπει να τερματίσει τη σχέση της. Δεν είναι σίγουρη για το τι πρέπει να κάνει.

Εσείς, θεωρείτε ότι ο φίλος της είχε το δικαίωμα να την απατήσει με το σκεπτικό ότι έχει κοιμηθεί με εννέα άνδρες στο παρελθόν; Εσείς θα μένατε με κάποιον που χρησιμοποιεί την απιστία ως μέσο εκδίκησης; Τελικά, πρέπει να λήξει τη σχέση της ή όχι;  Τι θα κάνατε στη θέση της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις