Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Xάος και απειλές στην Γερμανία: Διεθνιστές με αλλοδαπούς τρομοκράτησαν πολίτες - Δείτε...


 Μια ανατριχιαστική ισλαμική τρομοκρατική επίθεση εκτυλίχθηκε στο Mannheim πρόσφατα όταν ο Michael Stürzenberger και αρκετοί άλλοι μαχαιρώθηκαν από έναν Αφγανό τζιχαντιστή, ενώ κατάγγελλαν τις ανελέητες ισλαμικές επιθέσεις που αντιμετωπίζουν οι μη μουσουλμάνοι στην Γερμανία.

Η πτέρυγα νεολαίας του συντηρητικού κόμματος Alternative für Deutschland (AfD), γνωστή ως Junge Alternative, διοργάνωσε ένα μνημόσυνο στο σημείο της επίθεσης για να τιμήσει τα θύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού που υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του. Ωστόσο, το θλιβερό γεγονός αμαυρώθηκε από μια ριζοσπαστική αριστερή αντιδιαδήλωση που ενορχηστρώθηκε από την Antifa και υποστηρίχθηκε από το τοπικό Κόμμα των Πρασίνων.

Το μνημόσυνο ξεκίνησε με το άναμμα των κεριών και τους εγκάρδιους φόρους τιμής στους τραυματίες στην βάναυση τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι . Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τον αστυνομικό, να στηρίξουν τα άλλα θύματα που τραυματίστηκαν και να καταδικάσουν την βία.

Τελικά το μνημόσυνο διαταράχθηκε από μια ριζοσπαστική αντιδιαδήλωση που οργανώθηκε από έναν συνασπισμό με επικεφαλής τον Γκέρχαρντ Φοντανιέ, ένα εξέχον αριστερό μέλος του Πράσινου Κόμματος του Μανχάιμ. Αυτή η ομάδα, με την υποστήριξη της Antifa που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, αντιτάχθηκε επιθετικά και βίαια στον εορτασμό, επιχειρώντας να επιτεθεί στους συμμετέχοντες. Οι ριζοσπάστες χρησιμοποιούσαν πυροτεχνήματα και καπνογόνα, κλιμακώνοντας την κατάσταση!

Ένας εκπρόσωπος του Junge Alternative εξέφρασε σοκ για τη βία, δηλώνοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχουν λόγια ότι το 2024, κάτι τέτοιο είναι δυνατό εδώ». Ο εκπρόσωπος τόνισε το ευρύτερο ζήτημα της ασφάλειας στη Γερμανία, ιδιαίτερα για τις γυναίκες και τους άνδρες που αισθάνονται όλο και περισσότερο ανασφαλείς στους δρόμους λόγω των κυβερνητικών πολιτικών που επιτρέπουν σε ισλαμιστές όπως ο δράστης του Μανχάιμ να εισέλθουν στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις