Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

«Θέλουμε να αυξήσουμε την εξάρτηση από τα μέσα μαζικής μεταφοράς»! «Βόμβα» στο WEF - Τι ειπώθηκε από τον αντιδήμαρχο του Μάντσεστερ


Ο αντιδήμαρχος του Greater Manchester είπε σε πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) ότι στόχος του είναι να μειώσει την εξάρτηση από την ιδιοκτησία αυτοκινήτου και να αυξήσει την χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Οι επικριτές αναφέρουν πως μια τέτοια προοπτική θα περιόριζε την ελευθερία μετακίνησης των ανθρώπων και την αυτονομία τους!

Μιλώντας στο WEF Annual Meeting of the New Champions, γνωστό και ως «Summer Davos», στο Dalian της Κίνας την Τετάρτη, ο Αντιδήμαρχος του Ευρύτερου Μάντσεστερ και ο δήμαρχος του Salford Paul Dennett είπε στο πάνελ με θέμα « Electrifying Mobility » ότι ήθελε το Greater Manchester να ηγηθεί της στροφή προς τα ηλεκτρικά οχήματα και τη συνδεσιμότητα των μεταφορών με την μείωση της ιδιοκτησίας αυτοκινήτων.

«Τελικά, θέλουμε να μειώσουμε την εξάρτηση από την ιδιοκτησία αυτοκινήτου και θέλουμε να αυξήσουμε την εξάρτηση από τα μέσα μαζικής μεταφοράς», τόνισε μεταξύ άλλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις