Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Σφακιανάκης: «Καταργούνται ταυτότητα, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ»! Αυτό θα έχουμε όλοι από Σεπτέμβριο, vid - Τι είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης

O ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ... ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ!

 Κατά τα φαινόμενα, από Σεπτέμβριο, θα τεθεί σε εφαρμογή ο προσωπικός αριθμός στην ζωή των πολιτών, ο οποίος θα αντικαταστήσει τα πάντα!

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα χρειάζεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) ή ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας κτλ!

Ο καθένας θα πρέπει απλά να θυμάται έναν και μοναδικό αριθμό: τον Προσωπικό Αριθμό του πολίτη!!!!!!!!

 Ο Μανώλης Σφακιανάκης, που υπηρέτησε ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει πως ο προσωπικός αριθμός θα μπει στην ζωή μας από τον Σεπτέμβριο, όπως φαίνεται!

«Θα είμαστε όλοι με έναν αριθμό και όχι τρεις! Θα αποτελείται από 12 στοιχεία 9 αριθμούς και 3 γράμματα. Από τα τρία γράμματα, τα δύο τα επιλέγουμε εμείς και το τρίτο η Γενική Γραμματεία που θα εκδώσει τους προσωπικούς αριθμούς», είπε.

Μάλιστα όπως αναφέρει, δεν χρειάζεται να συνωστίζονται οι πολίτες για νέες ταυτότητες, αφού ο κάθε πολίτες θα έχει νέο προσωπικό αριθμό και διαβατήριο.

photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις