Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Οι Ρώσοι συλλαμβάνουν «Γάλλο στρατιωτικό» στο Χάρκοβο! Παρακαλεί να μην τον σκοτώσουν, vid - Τι ισχυρίζονται τα ρωσικά ΜΜΕ


 Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό που συμμετείχε σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση (SVO) συνέλαβε έναν μισθοφόρο που μάχεται στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) κοντά στο Χάρκοβο.

Η ρωσική Izvestia έκανε σχετικό δημοσίευμα και ανάρτηση του βίντεο!

Ο μαχητής συνελήφθη κατά τη διάρκεια μιας μάχης κοντά στο χωριό Liptsy. Στο βίντεο σαν να ακούγεται να λέει στα γαλλικά: «Ne tirez pas!» – “Μην πυροβολείς!”.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το βίντεο, ο στρατιώτης είχε γαλλικό διακριτικό, την γαλλική σημαία!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ρωσικός στρατός αιχμαλωτίζει Γάλλους μισθοφόρους. Στις 24 Μαΐου, συνελήφθη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξένος αξιωματικός της Γαλλικής Λεγεώνας στην ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR). Ένας υψηλόβαθμος Γάλλος στρατιωτικός φέρεται να συνελήφθη κοντά στο Kleshcheevka, το οποίο απελευθερώθηκε από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, τονίζει η Izvestia!

Στις 22 Μαΐου, ο διευθυντής του πρώτου ευρωπαϊκού τμήματος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Artem Studennikov, δήλωσε ότι εάν η Γαλλία αποφασίσει να στείλει τα στρατεύματά της στο έδαφος της Ουκρανίας, τα αντίποινα θα είναι πολύ πέρα ​​από το πολιτικό επίπεδο.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του Twitter:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις