Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Σοκαρισμένη η ρωσική κοινή γνώμη! Νέο περιστατικό με νεκρούς! Πηδούσαν από τα παράθυρα! vid - Προσπάθεια να πληγεί η Ρωσία εντός των πόλεων της!

 


Η ρωσική κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη και οργισμένη από τις συνεχείς επιθέσεις ή περίεργα συμβάντα ακόμα και στην Μόσχα και όσο δεν σταματούν, τόσο περισσότερο αυξάνεται η πεποίθηση πως, αργά ή γρήγορα, η χώρα θα οδηγηθεί σε μεγάλο πόλεμο!

Μετά την συντονισμένη επίθεση στο Νταγκεστάν της Ρωσίας στον Καύκασο, με στόχο συναγωγή, ορθόδοξη εκκλησία και αστυνομικό τμήμα (οι νεκροί έχουν φτάσει ήδη τους 20), ένα σημαντικό κτίριο στην Μόσχα τυλίχτηκε στις φλόγες!

Πρόκειται για διοικητικό κτίριο στην περιοχή Fryazino με τους εργαζομένους να προσπαθούν μάταια να γλυτώσουν πηδώντας από τα παράθυρα! Υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμα και για 8!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν περίεργες πυρκαγιές και επιθέσεις στην Ρωσία και πολλοί βλέπουν συντονισμένες ενέργειες για την πρόκληση εσωτερικών αναταραχών μεταξύ εθνών και θρησκειών που ζουν εντός Ρωσίας, αυξάνοντας παράλληλα τις ανησυχίες στην ρωσική κοινή γνώμη, η οποία πλέον, κάθε άλλο παρά ήσυχη κοιμάται!

Όπως αναφέρει το Ria Novosti για το τελευταίο συμβάν στην Μόσχα:

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε πυρκαγιά στο Fryazino, ανέφερε ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Μόσχας Andrey Vorobyov στο κανάλι του στο Telegram.

«Δυστυχώς, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά στο Φρυαζίνο Οι πυροσβέστες συνεχίζουν να σβήνουν τη φωτιά», έγραψε, επισημαίνοντας ότι στο σημείο επιχειρούν 16 ασθενοφόρα.


Όπως σημείωσε το RIA Novosti στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, η τύχη έξι ατόμων παραμένει άγνωστη, ενώ την ώρα της πυρκαγιάς βρίσκονταν μέσα εννέα άτομα. Διευκρινίζεται ότι τέσσερις όροφοι -από τον πέμπτο έως τον όγδοο- κάηκαν ολοσχερώς. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η κατάρρευση των κτιριακών κατασκευών.

Η έκταση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, έφτασε τα πέντε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Ένα δεύτερο ελικόπτερο Ka-32 από το Κέντρο Αεροπορίας της Μόσχας έσπευσε στο σημείο .

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις