Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

«Αυτές τις αποκαλύψεις θα κάνω, αν εκλεγώ»! «Σεισμό» προκαλεί ο Tραμπ! Θα τον αφήσουν; - Τι δεσμεύτηκε να κάνει


 Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε ότι  θα αποχαρακτηρίσει έγγραφα  σχετικά με τον Τζέφρι Έπσταϊν, την 11η Σεπτεμβρίου για την οποία πολλά ακούγονται και για την δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι, εάν κερδίσει τον Νοέμβριο.

Ο Τραμπ έδωσε την υπόσχεση κατά την διάρκεια μιας προγραμματισμένης εμφάνισης στο  Fox News , όπου απάντησε επανειλημμένα καταφατικά όταν ρωτήθηκε από τη συμπαρουσιάστρια Rachel Campos-Duffy εάν ​​θα «αποχαρακτηρίσει τα αρχεία της 11ης Σεπτεμβρίου… των αρχείων του JFK… [και] των αρχείων Epstein.”

Ορισμένα έγγραφα του, καταδικασμένου για παιδεραστία, Έπσταϊν εκδόθηκαν στην αρχή του έτους, αποκαλύπτοντας διασυνδέσεις με τον πρώην πρόεδρο Bill Clinton, μεταξύ άλλων αξιοσημείωτων προσωπικοτήτων. 

Οι μαρτυρίες από τα έγγραφα απέδειξαν επίσης ότι ο Τραμπ δεν επισκέφτηκε ποτέ το νησί του Έπσταϊν, ούτε είχε καμία σχέση με ανήλικα κορίτσια.

Η υπόσχεση του Τραμπ να αποχαρακτηρίσει όλα τα εναπομείναντα έγγραφα που σχετίζονται με  την δολοφονία του JFK  υποστηρίζει επίσης προηγούμενες δηλώσεις που έκανε σχετικά με το θέμα.

«Όταν επιστρέψω στον Λευκό Οίκο,  θα αποχαρακτηρίσω και θα αποσφραγίσω όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τη δολοφονία του JFK », είχε γράψει ο Τραμπ στον λογαριασμό του στο Truth Social. «Έχουν περάσει 60 χρόνια, καιρός για τον αμερικανικό λαό να μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ!»

Η Εθνική Υπηρεσία Αρχείων και Αρχείων ισχυρίζεται ότι το 99% των εγγράφων που συνδέονται με την δολοφονία του JFK έχουν εκδοθεί, με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να είναι υπεύθυνος για τον αποχαρακτηρισμό περισσότερων από 16.000 εγγράφων που σχετίζονται με τη δολοφονία από την αρχή της θητείας του το 2021.

Το υπόλοιπο ένα τοις εκατό – και οι δεκαετίες καθυστερήσεων που σταμάτησαν την ολοκλήρωση της έκδοσής τους – έχουν τροφοδοτήσει εικασίες!

Ακόμη και ο ανεξάρτητος προεδρικός υποψήφιος Robert F. Kennedy Jr. – του οποίου ο πατέρας, ο πρώην γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Robert F. Kennedy, δολοφονήθηκε ενώ ήταν υποψήφιος για την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος το 1968 – επέκρινε την άρνηση της κυβέρνησης Μπάιντεν να απελευθερώσει το τελευταίο ένα τοις εκατό διαβαθμισμένων εγγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις