Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Tελεσίγραφο Μόσχας για την Ουκρανία – Μπροστά βγήκε και Ελληνίδα βουλευτής της Κριμαίας - «Βράζει» η ελληνική ομογένεια με την Αθήνα...


 Ο Σεργκέι Ναρίσκιν, ο επικεφαλής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, προειδοποίησε σήμερα το Κίεβο και την Δύση πως αν απορρίψουν τους πρόσφατους όρους του Ρώσου προέδρου Πούτιν για την Ουκρανία, οι επόμενοι στο μέλλον θα είναι σκληροί!!!!

Το τελεσίγραφο της Μόσχας στους διεθνιστές της Δύσης συνοδεύτηκε και από τοποθέτηση Ελληνίδας ομογενούς βουλευτή της Κριμαίας, στην οποία οι Έλληνες της περιοχής «βράζουν» με την πρόσφατη δήλωση Δένδια πως δεν υπάρχει ελληνική ομογένεια στην Μαριούπολη του Ντονμπάς!

«Όσες σύνοδοι κορυφής και αν ξεκινήσουν για την Ουκρανία, χωρίς την συμμετοχή της Ρωσίας είναι καταδικασμένες σε αποτυχία». Αυτό δήλωσε στο RT η Όλγα Κοβιτίδη, μέλος της Επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου για την Συνταγματική Νομοθεσία και την οικοδόμηση του κράτους .

Από τις 15 έως τις 16 Ιουνίου,  πραγματοποιήθηκε διάσκεψη για το ουκρανικό ζήτημα στην Ελβετία , στην οποία παρευρέθηκαν 92 από τις 160 προσκεκλημένες χώρες . Σύμφωνα με το Bloomberg, οι διπλωματικές προσπάθειες του Κιέβου αποτυγχάνουν . Την ίδια στιγμή, ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι ανακοίνωσε τις προετοιμασίες για τη δεύτερη «σύσκεψη κορυφής ειρήνης» .


Σύμφωνα, όμως, με την Κοβιτίδη, η διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Bürgenstock είναι «ένα προφανές πολιτικό μόρφωμα» που καλύπτει την πραγματική ουσία στο θέμα της Ουκρανίας. «Όσες συνόδους κορυφής κι αν ξεκινήσουν για το ουκρανικό πρόβλημα, όλες χωρίς τη συμμετοχή της Ρωσίας είναι καταδικασμένες σε αποτυχία», είπε ο γερουσιαστής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.