Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Άρωμα «Αρμαγγεδώνα»: Επίσημη απειλή των Pώσων κατά των ΗΠΑ για την Σεβαστούπολη! - Επίσημη

 


«Η εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών σε εχθροπραξίες, ως αποτέλεσμα των οποίων σκοτώνονται Ρώσοι άμαχοι, δεν μπορεί παρά να έχει συνέπειες, ποιες θα είναι – ο χρόνος θα δείξει»!

Αυτό δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, δείχνοντας πως πλέον ο πλανήτης οδεύει μπρος ολοταχώς προς κλιμάκωση, εκτός και αν ξαφνικά παρουσιαστεί ένας… ειρηνοποιός λίγο πριν ή λίγο αφότου ξεσπάσει μεγάλη κρίση, προσφέροντας ειρήνη με πιθανό αντίτιμο την αποδοχή παγκόσμιας χούντας!!!

«Φυσικά, η εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε εχθροπραξίες, η άμεση εμπλοκή σε εχθροπραξίες που καταλήγουν στο θάνατο Ρώσων αμάχων, αυτό, φυσικά, δεν μπορεί παρά να έχει συνέπειες Τι ακριβώς θα δείξει ο χρόνος», είπε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους. απαντώντας σε ερώτηση, εάν η Ρωσική Ομοσπονδία σχεδιάζει αντίποινα διπλωματικής ή άλλης φύσης κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, δεδομένου ότι στην επίθεση αυτή χρησιμοποιήθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι.

Σημειώνεται πως στις 23 Ιουνίου στις 12:15 ώρα Μόσχας, ουκρανικά στρατεύματα επιτέθηκαν στην Σεβαστούπολη με πέντε αμερικανικούς επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους ATACMS με κεφαλές διασποράς. Η ρωσική αεράμυνα αναχαίτισε τέσσερις οβίδες. Η κατακερματισμένη κεφαλή του πέμπτου πυραύλου εξερράγη στον αέρα.

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους: δύο παιδιά και δύο ενήλικες. Σύμφωνα με τα τελευταία κυβερνητικά στοιχεία, 151 άμαχοι τραυματίστηκαν και τραυματίστηκαν διαφορετικής σοβαρότητας, 82 άτομα νοσηλεύτηκαν, μεταξύ των οποίων 27 παιδιά.

Αντί επιλόγου, σε σχετικό άρθρο του το Ria Novosti, το οποίο μετέδωσε για τις δηλώσεις Πεσκόφ, έγραψε μεταξύ άλλων, απλώνοντας το άρωμα Αρμαγεδδώνα που αναβλύζει στην ρωσική επικράτεια εναντίον των διεθνιστών της Ουάσινγκτον:

Ο κύριος κίνδυνος για ολόκληρο τον κόσμο είναι ότι οι Αμερικανοί δεν υπέφεραν ποτέ από έναν πλήρη πόλεμο στο έδαφός τους. Οι βόμβες δεν έπεσαν ποτέ στα κεφάλια τους, οι μητέρες τους δεν προστάτευαν τα παιδιά τους με το σώμα τους από τα σκάγια. Αυτό τους επιτρέπει να συμπεριφέρονται σαν μαϊμού με χειροβομβίδα – δεν έχουν ιδέα τι θα αντιμετωπίσουν σε περίπτωση πραγματικής σύγκρουσης. Αλλά αυτή είναι η κύρια αδυναμία της στρατηγικής τους – δεν καταλαβαίνουν την λογική ενός μεγάλου πολέμου.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις μπορούν να επιτύχουν μόνο ένα πράγμα στην Ρωσία – ακόμη μεγαλύτερη ενότητα του λαού μας, ακόμη μεγαλύτερη εστίαση στην νίκη, ακόμη μεγαλύτερη επιθυμία εκδίκησης για τον θάνατο και το μαρτύριο του λαού μας. Όλα αυτά τα περάσαμε ήδη πριν από ογδόντα χρόνια, αλλά δεν τα παρατήσαμε και πολύ σύντομα, καταστρέψαμε το κακό του κόσμου στην φωλιά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις